![]() |
Instalacija WIN7 - ne vidi disk pri instalaciji
Danas krenio inst win 7 na disku 410as (speedy) i odmah u samom startu problemi...tj kad dodem do djela da odaberem disk za inst.... nije mi prikazan doticni, vidi ostale (wd640, Seagate320) ali ne seagate250.
Na identicnoj sati i struji mi je bio jedan od 200gb kojeg sam na kraju vratio jer su winsi na njega instalirani - tako da nije do kablova. Na kraju sam sve iskljucia samo njega ostavio pa opet nista.... Stvar je zanimljivija sa tim da kad dignem winse sa drugog hdd-a (ovi sta sam vratio od prije) a Speedy ustekan onda mi ga windovsi prepoznaju i uredno prikazu kao 4hdd.... radi bez problema.....testira sa hdtune-om i nema niti jedne greske.... Dajte molim vas pomagajte jer nemam pojma kako da to osposobim a navdno sa hdd-om sve u redu pa mi nije jasno..... Problem rijesen. Ako tko bude imao slicni problem neka obrati pozornost na sljedece: Winsi su prikazivali da je disk bio u NFTS ..... ali nije jer u HD tuneu mi je bilo prikazano da je FAT16 tako da sam u disk managementu obrisao volumen i nanovo formatirao te dodao ga kao novi disk.... Formatiranje iz explorera na desni klik nije pomoglo tako da ga je trebalo skroz obrisat pa ...kao sto sam naveo vec.... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:43. |