|
![]() |
#1 |
laik
Datum registracije: Apr 2009
|
![]() Problemi s prikazom div contenta u IE-u nikad me ne prestaju frustrirati i nadam se da ću ovdje dobit neke odgovore koji bi mi mogli pomoći... stranica na kojoj radim se sasvim normalno prikazuje u Firefoxu, međutim u Chromeu i u IE-u se sadržaj ne prikazuje. već se vidi samo body background color. .. ima li netko ideju kako to popraviti? evo malo koda, možda pomogne: ovo je stil za body: Code:
body { text-align: center; background-color: #000; } ovo je stil za container: Code:
#container { width: 770px; position: relative; left: 0px; top: 0px; margin: auto; } anyone? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Dal' imas sadrzaj u container divu? Ako ne, container je prazan, browseri ce ga prikazivat s visinom 0, pa se nece vidjet. Ako ima nesto u njemu, tekst, slika, itd, probaj mu stavit visinu pa pogledat dal' se onda vidi u IE/Chrome. Plus, zadaj background-color i containeru, ovako nije definirana boja, po defaultu je prozirna, zato se i ne vidi. Cudno mi je sto kazes da se vidi u Firefoxu, jer se po ovome sto si gore napisao u CSSu nebi trebao uopce vidjet sam container, nego samo sadrzaj u njemu (ako ga uopce ima, jer ne vidim nikakav HTML).
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Pa stavi bordere na containere ili background color, makni sadrzaj i prvo nastimaj da ti se svi pozicioniraju kako spada, a onda vrati sadrzaj nazad. Ionako lupam napamet jer nemam pojma kako ti izgleda u kojem browseru..
![]() |
#5 |
laik
Datum registracije: Apr 2009
|
ok, hvala na pomoći, idem sve ispočetka, mislim da ću tak biti najprije gotov ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|