![]() |
web dizajn - problem s prikazom u IE
Problemi s prikazom div contenta u IE-u nikad me ne prestaju frustrirati i nadam se da ću ovdje dobit neke odgovore koji bi mi mogli pomoći... stranica na kojoj radim se sasvim normalno prikazuje u Firefoxu, međutim u Chromeu i u IE-u se sadržaj ne prikazuje. već se vidi samo body background color. .. ima li netko ideju kako to popraviti?
evo malo koda, možda pomogne: ovo je stil za body: Code:
body { ovo je stil za container: Code:
#container { anyone? |
Dal' imas sadrzaj u container divu? Ako ne, container je prazan, browseri ce ga prikazivat s visinom 0, pa se nece vidjet. Ako ima nesto u njemu, tekst, slika, itd, probaj mu stavit visinu pa pogledat dal' se onda vidi u IE/Chrome. Plus, zadaj background-color i containeru, ovako nije definirana boja, po defaultu je prozirna, zato se i ne vidi. Cudno mi je sto kazes da se vidi u Firefoxu, jer se po ovome sto si gore napisao u CSSu nebi trebao uopce vidjet sam container, nego samo sadrzaj u njemu (ako ga uopce ima, jer ne vidim nikakav HTML).
|
da, sadržaj imam u containeru, container se nebi trebao vidjeti, nego njegov sadržaj. (cijeli web page, podijeljeno na 20-ak div-ova -- slike, tekst). sve se prikazuje normalno u Firefoxu-u...
|
Pa stavi bordere na containere ili background color, makni sadrzaj i prvo nastimaj da ti se svi pozicioniraju kako spada, a onda vrati sadrzaj nazad.
Ionako lupam napamet jer nemam pojma kako ti izgleda u kojem browseru.. |
ok, hvala na pomoći, idem sve ispočetka, mislim da ću tak biti najprije gotov :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:54. |