|
![]() |
#1 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
![]() Vec duze vrijeme nemam tv-izlaz. Prvo sam mislil da mi se nekaj grafi desilo al onda sam uzel drugu i ista stvar. Probal sam i prek TVToola al banana. Sa softverom je sve 100% u redu tako da preostaje ili hardver ili eventualno nesto u BIOSU?? Totalno sam zbunjen u vezi ovoga. Da mi nije maticna malo zabrijala. Grafe su GF2 i 4, a maticna Biostarova M7MIA (AMD 760 chipset). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Ja na starom kompu (Celeron 600, Matsonicova matočna, GF4 MX440) bez problema gledam film na TV-u bez ikakvog TV toola. Jednostavno u propertis stavim opciju za TV out. To mogu staviti i tako da u taskbaru kliknem na nvidijinu ikonu desnom tipkom i odaberem. Mogu odabrati i opciju Clone koja mi pokazuje sliku na monitoru i televizoru. Ako meni radi ne vidim razloga zašto ne bi i tebi. Ja u biosu imam default postavke. Probaj grafičke kod nekih prijatelja. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Junior Member
|
ne znam kak je sa GF2, al sjecam se svoje TNT2, di je TV out radil samo na won98/ME.. bili su neki unoficial toolovi da proradi TV out i pod win 2000/XP al to nsam probaval jel sam već prodal karticu.. GF4 definitivno ne bi trebala imat tih problema, barem mislim. Na maticnoj fakat ne moze bit greska za taj problemčić...
__________________ |
![]() |
#4 |
Moderator
|
Radio je na Win98, Xp, XP+SP1 i XP+SP2 bez i sa koristenjem TVToola. Odjednom prestao. Napominjem da je sve sa softverom 100% OK. EDIT: Grafe su isprobane kod drugih ljudi i TV izlaz im sljaka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
nemam kaj napisati
|
E da, imam Windows 98 SE. Uskoro (zanekoliko dana) ću formatirati disk i staviti XP, pa ću onda vidjeti da li radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
nemam kaj napisati
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
da li si kojim slučajem iskopčavao kabel prema telki dok ti je signal još bio uključen? mislim da je bilo nekih priča da u tom slučaju možeš skurit tv-izlaz na grafi. ak ti to kenja za obje grafe, možda ti je na strani telke nekaj otišlo. nisi napomenuo koji kabel koristiš, s-video ili composite...pa da probaš zamijenit ko i uvijek, moraš probat kod nekog drugog |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
Gle SVE JE RADILO pod svim uvjetima i odjednom prestalo. Sa softverom sve stima a u hardver se ne kuzim tak da mogu samo glavom u zid ![]() Radilo pa prestalo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Moderator
|
Citiraj:
S TV-om je sve OK. Kablove nisam spominjao jer i oni rade (cinc). Grafa je isprobana i radi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
nemam kaj napisati
|
Moja sućut. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Junior Member
|
Well, in this case... Probaj kabel, od TV kartice do TV-a promijenit ili provjerit najvjerojatniji scenarij...
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
|
Budem ja to se hitil i kupil drugo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
nemam kaj napisati
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Junior Member
|
Ak kartice rade na drugim kompovima moze bit samo: 1) Neispravan kabel 2) Neispravan TV in na Televizoru
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
nemam kaj napisati
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() Vec sam 100 puta ponovio da je sve u redu s kablovima, TV-om, softverom i karticom. I mene ovo zbunjuje ali sta je tu je. Budem jos probal nekaj skemijat. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Zemi ti fino ATI-cu i nećeš imati problema ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
osvrni se na one kaj su ti prije rekli. pogledaj jel ti dobar kabel i TV(u cjelini i izlaze). meni je kod radeona 9200 samo bilo krivo to sto se slika pokazivala u cb izdanju . preporuka: nabavi novu grafulju ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#20 |
Moderator
|
Zel sam ja novu maticnu. Sve pospojil, reinstaliral... i sad radiiiii. BTW ova GF4 mi ima puno ljepsu sliku od one stare ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Junior Member
|
super da radi, iako nikako ne mogu povezat maticnu i da ne radi samo tv out na grafickoj...ak je ploca sve drugo radila OK.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Moderator
|
Ni ja ne mogu nikako povezati ali tako je bilo. Ona je inace stara preko 3 godine, a i Biostar je ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|