|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ne mogu instalirati ATI Catalyst 9.12
Pozdrav! Evo opet problemi..i samo problemi.. Uninstalirao stari driver,pa onda sa driver sweeperom dokrajcio. Skinuo 9.12 only driver i 9.12 sa CCC...i ni ti jedan se nece instalirat ![]() U install manageru dode do installing CCC i samo stane, a u task manageru CCCinstall.exe na 99%.To ugasim i onda instalacija krene dalje,i opet stane...onda opet ugasim to i onda se zavrsi instalacija! Ali ispod pise "Driver Install: the driver package did not preinstall". Samo da napomenem da sam i prije imao problema sa tim cli.exe i cccinstall.exe, i nije mi radio CCC. Instalirao sam stare drivere i onda sljaka ![]() .net frameworke imam sve do 3.5! U safe mode ne mogu uci jer se smrzne pod mup.sys, za to sam trazio rjesenje ali ne mogu rjesiti.. Uzas i uzas! Sad cekam da NOD32 skenira komp, pa cu probat vratit stare drivere ak ce htjet.....vjerojatno mi ne gine format hehe Ima tko ideju zasto je to tako? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Instaliraj rucno preko device managera samo drivere.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Jesam, driveri rade sada...ali htio bih i CCC Zanimljivo, kak sam i napisao, sve sam izbriso od ATI-a, ali eto jos mi se u padajucem izborniku(desni klik na desktop) javlja ATI CCC, ali ga nemrem otvorit. U task manageru je sada cccinstall.exe opet na 99%, a kada ga ugasim onda se upali CLI.exe na 99% ![]() Nod32 javlja gresku non stop: http://91.212.226.180/220.crypted.exe a variant of Win32/Kryptik.BIN trojan\svchost.exe. neznam da li je to povezano! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Imas neku gamad, i makni taj link jer skace NOD odmah. http://www.threatexpert.com/files/crypted.exe.html Code:
CRYPTED.EXE has been seen to perform the following behavior: * The Process is packed and/or encrypted using a software packing process * Executes a Process * This process creates other processes on disk * Writes to another Process's Virtual Memory (Process Hijacking) * Adds products to the system registry * Automatically changes your firewall settings to allow itself or other programs to communicate over the internet * Adds a Registry Key (RUN) to auto start Programs on system start up * Disables the built in Windows File Protection System * Sets processes to start during user logon * Found on infected systems and resists interrogation by security products * Executes Processes stored in Temporary Folders * This Process Deletes Other Processes From Disk * Injects code into other processes * Copies files CRYPTED.EXE has been the subject of the following behavior: * Executed by Internet Explorer * Created as a process on disk * Executed as a Process * Executed from Temporary Folders * Has code inserted into its Virtual Memory space by other programs * Registered as a Dynamic Link Library File * Deleted as a process from disk * Added as a Registry auto start to load Program on Boot up * Terminated as a Process * Copied to multiple locations on the system
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Imao sam slicnih problema nedavno, taj driver sweeper je smece i ocito ne ukloni 100% sve od ATI-a. Ja sam to rijesio tako da sam sa Revo Uninstaller (on sve pobrise kako spada) pobrisao sve od ATI-a sto mi je ponudio, onda reset kompa, pa onda nova instalacija Catalysta. Probaj. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|