![]() |
Ne mogu instalirati ATI Catalyst 9.12
Pozdrav!
Evo opet problemi..i samo problemi.. Uninstalirao stari driver,pa onda sa driver sweeperom dokrajcio. Skinuo 9.12 only driver i 9.12 sa CCC...i ni ti jedan se nece instalirat :) U install manageru dode do installing CCC i samo stane, a u task manageru CCCinstall.exe na 99%.To ugasim i onda instalacija krene dalje,i opet stane...onda opet ugasim to i onda se zavrsi instalacija! Ali ispod pise "Driver Install: the driver package did not preinstall". Samo da napomenem da sam i prije imao problema sa tim cli.exe i cccinstall.exe, i nije mi radio CCC. Instalirao sam stare drivere i onda sljaka :) .net frameworke imam sve do 3.5! U safe mode ne mogu uci jer se smrzne pod mup.sys, za to sam trazio rjesenje ali ne mogu rjesiti.. Uzas i uzas! Sad cekam da NOD32 skenira komp, pa cu probat vratit stare drivere ak ce htjet.....vjerojatno mi ne gine format hehe Ima tko ideju zasto je to tako? |
Instaliraj rucno preko device managera samo drivere.
|
Jesam, driveri rade sada...ali htio bih i CCC
Zanimljivo, kak sam i napisao, sve sam izbriso od ATI-a, ali eto jos mi se u padajucem izborniku(desni klik na desktop) javlja ATI CCC, ali ga nemrem otvorit. U task manageru je sada cccinstall.exe opet na 99%, a kada ga ugasim onda se upali CLI.exe na 99% :) Nod32 javlja gresku non stop: http://91.212.226.180/220.crypted.exe a variant of Win32/Kryptik.BIN trojan\svchost.exe. neznam da li je to povezano! |
Imas neku gamad, i makni taj link jer skace NOD odmah. http://www.threatexpert.com/files/crypted.exe.html
Code:
CRYPTED.EXE has been seen to perform the following behavior: |
Citiraj:
Imao sam slicnih problema nedavno, taj driver sweeper je smece i ocito ne ukloni 100% sve od ATI-a. Ja sam to rijesio tako da sam sa Revo Uninstaller (on sve pobrise kako spada) pobrisao sve od ATI-a sto mi je ponudio, onda reset kompa, pa onda nova instalacija Catalysta. Probaj. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:36. |