|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
(riješeno) Elcon 2253EU PPPoE - Error 678
Lijep pozdrav! Stalno mi izbacuje 678gresku na xpu i na visti. Naime, prije je fajn funkcionirao preko usb kabla no nakon nekih odspajanja od kompa vise se ne zeli spojiti na net! Probao sam s reinstaliranjem drivera 0bodova, po uputama od modema 0bodva, po uputama ovdje s foruma 0bodova. Probam preko laptopa i mrezne kartice (bila je postojeca konekcija koja je prije isto funkcionirala) opet ista greska. Probam ovaj stolni komp preko mrezne kartice spojit prema uputama s foruma i zapnem kada treba u browser upisati 192.168.1.1 i onda mi ili (firefox) nista ne napravi ili (ie) javi gresku could not open the search page, obrisao sam sve cookies, temp internet files, history, pogasio block pop-up... I sad mi jos palac otpada od tipkanja na mob ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Reset routera jesi probao? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Jesam, nista. Sinoc sam uspio uci u modem kad se spojim na laptop i pokusao sam ga postavit kao router s uputama koje sam nasao ovdje no kad sam na kraju napravio onaj test umjesto da mi bude sve pass meni bude test atm oam f5 segment ping FAIL test atm oam f5 end-to-end ping FAIL test ppp server connection FAIL test the assigned IP address FAIL ping default gateway FAIL I opet nema neta he he A kad sam opet probao na ovom drugom kompu onda opet zapnem na 192.168.1.1 kao sto sam gore napisao... Zadnji put sam imao problema s vezom kad sam zaboravio upisati nastavak usernamea ono @htnet-dsl jel se to promjenilo ili moglo promjenit? Probao sam preko mobitela na user.t-com.hr uci s postojecim user i passom i sve sljaka... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Postavi manualno adrese vidi ADSL Bibliju, i prati upute po ovome http://www.carnet.hr/dokumenti?dm_do...rev=1&dm_dnl=1 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
A radio sam po tome i nisam uspio! Sad sam ga probao prvo u route = nista pa u bridge = nista! S tim da na ovom stolnom kompu nemogu opet pristupit modemu a na tom kompu mi je potrebniji internet...uzas |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
0800 9000 dobar dan, dobar dan imam problem.... tipka tip tipka... spojite se sada...klik radi... ok hvala sta je bilo nije htjeo reci... sad imam drugi problem heh stolni komp mi je totalno poludio i nece otvoriti ni jednu stranicu... probao sam pingat google.com oil-price.net i prolazi ali net.hr ne prolazi kao ni jutarnji.hr ni vecernji.hr na laptopu pici samo tako... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
evo pretrazih forum skinih winosck fix i radi sve rješeno!!! |
![]() |
![]() |
|
|