|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
![]() nakon instalacije novih atijevih drajvera (v5.1) kod bootanja (odmah nakon WinXp loga) moj komp stane...odnosno ne udje do kraja u windowse..samo crni ekran...u safe modu se vratim na staro, maknem 5.1 i onda ulazi u winXP..sad sam se vratio na v4.12 i sve opet štima...u čemu je problem?, pomagajte jer nisam još sreo nekog sa sličnim problemom Intel P4 2,8 Ghz Prescott HT Intel Glen Ridge D915PGN SATA WD 7200rpm 80GB Ati Sapphire x700pro 128MB DDR 1024 MB DDR 400 Kingmax Audigy 2 LS Samsung 959NF Čuftekov napoj Win XP pro + SP1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Najvjerovatnije ti je ostalo smeća od starih pa se poklalo sa nečim. Probaj re-instalirati zadnji net framework. Već sam čuo da je škvadra imala nekih problema sa instalacijom drivera i CCC-a... Ja bum pričekao Omegu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2004
|
Jučer instalirao nove ATI 5.1 drivere bez ikakvih problema, zasada sve radi OK Pozdrav! ![]()
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
ja isto omegicu cekam ![]() ![]()
![]() |
#6 | |
Registered User
|
Citiraj:
ja zapravo nisam niti imao instaliran net framework prije ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
One sa CCC-om ili one sa starim Control Panelom? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Registered User
|
Citiraj:
prvo one sa c panelom (ali tada nisam instalirao M net framework).....a sada kad sam instalirao net framework probao sam ove sa CCC-om i isti problem...mislis da bi ovi sa control panelom radili u kombinaciji sa frameworkom? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Super Moderators
|
Koliko vidim i po netu-dosta se ljudi žali na slične probleme. Zato ja čekam Omegu ![]() Sa njima sam uvijek imao najmanje problema. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
malo cudno ali, sam morao maknit omegu 4.12 i stavio cat 5.1 da mi pandora tomorrow ne bloka i rusi kompjuter... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|