![]() |
problem nakon ATI Cat 5.1
nakon instalacije novih atijevih drajvera (v5.1) kod bootanja (odmah nakon WinXp loga) moj komp stane...odnosno ne udje do kraja u windowse..samo crni ekran...u safe modu se vratim na staro, maknem 5.1 i onda ulazi u winXP..sad sam se vratio na v4.12 i sve opet štima...u čemu je problem?, pomagajte jer nisam još sreo nekog sa sličnim problemom
Intel P4 2,8 Ghz Prescott HT Intel Glen Ridge D915PGN SATA WD 7200rpm 80GB Ati Sapphire x700pro 128MB DDR 1024 MB DDR 400 Kingmax Audigy 2 LS Samsung 959NF Čuftekov napoj Win XP pro + SP1 |
Najvjerovatnije ti je ostalo smeća od starih pa se poklalo sa nečim.
Probaj re-instalirati zadnji net framework. Već sam čuo da je škvadra imala nekih problema sa instalacijom drivera i CCC-a... Ja bum pričekao Omegu:D |
Jučer instalirao nove ATI 5.1 drivere bez ikakvih problema, zasada sve radi OK
Pozdrav!:) |
ja isto omegicu cekam :) nesto mu dugo treba :)
|
Ja sam ih metio onako za probu(dok se čeka na Omegu)i sve ok,ali čim bude gotov naravno da njegove mećem.
|
Citiraj:
ja zapravo nisam niti imao instaliran net framework prije:D ,..samo 4.12 drivere i pripadajući control panel.....konzultirao sam se sa kolegom IT-evcem na poslu i taj mi preporucio da instaliram novi net framework i nakon toga 5.1.....i opet ista stvar......imam zadnje drivere za maticnu, update BIOS-a,.....stvarno mi nije jasno koji je problem....cekam omegu |
Citiraj:
One sa CCC-om ili one sa starim Control Panelom? |
Citiraj:
prvo one sa c panelom (ali tada nisam instalirao M net framework).....a sada kad sam instalirao net framework probao sam ove sa CCC-om i isti problem...mislis da bi ovi sa control panelom radili u kombinaciji sa frameworkom? |
jučer sam formatirao disk i instalirao ponovno winXP pro + sp1 i onda fino instalirao Cat 5.1 i sve štimalo do danas..upalim komp i opet isti problem (naveden u mom prvom postu)...
|
Koliko vidim i po netu-dosta se ljudi žali na slične probleme.
Zato ja čekam Omegu:) Sa njima sam uvijek imao najmanje problema. |
malo cudno ali, sam morao maknit omegu 4.12 i stavio cat 5.1 da mi pandora tomorrow ne bloka i rusi kompjuter... :rolleyes:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:00. |