|
![]() |
#1 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() Prčkam ja danas po kompu i odjenput skužim da mi na napajanju piše Sirtec High Power , a trebal bi imati Čufteka od 300W , nije mi jasno kak to nisam skužil kad sam ga dobil ali sad mi nije jasno a su mi to iz linksa bili poslali krivo napajanje u 6 mesecu prošle godine or what? BTW. ak to nije Čuftek a barem valja onda kaj to napajanje kaj je nutra or what ? mislim , fakat mi ni jasno kak to nisam videl , arghhhhhhhhhh ![]() ![]() ![]()
Zadnje izmijenjeno od: IceFisherman. 10.08.2006. u 11:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
sirtec ti inače proizvodi chieftec napajanja, tj. veliku većinu njih... tako da nemaš brige... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2002
|
Re: Chieftec - sirtec ???????
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Re: Re: Chieftec - sirtec ???????
To se je zapravo moglo skratit, pa lijepo reć da chieftek napajanja "NE POSTOJE" Jel u biti ni ne postoje, nije ćak ni re-brand, piše jasno i glasno na naljepnici od ICE-a Sirtek ![]() Citiraj:
__________________ |
![]() |
#7 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Sir , jajca i vrhnje - sve najbolje. Prvo sam i ja pomislil da druga firma dela a chiftec samo gore ljepi svoje naljepnice ali kad sam došel na stranicu od sirtec tam ni Č od Čufteka pa sam več mislil da neke ni f redu.... ![]()
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Kad vec pricamo o ovome da ne otvaram novi topic. Kupio sam u linksu prije cca 5 mjeseci AOPEN 300 W (obicni sa jednim ventom) Napajanje je tesko cca 2kg (sto mi je drago) no sve drugo mi nesto smrdi. Recimo nemam tipku 0/1 , 12 v rail je 11.60 i zadnje sto me najvise brine je to sto na napajanju pise CONPONENT PRO?!?!?!? Pa dobro gdje je tu aopen logo? Ne vjerujem da bi me u linksu sjebali posto sam ne nacito samo najbolje o ovoj firmi. Ali opet wtf je component pro?
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Pa dobro, nemorate ulijetat sa odgovorima. Stanite u red ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|