PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Chieftec - sirtec ??????? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=16897)

IceFisherman 28.01.2005. 16:51

Chieftec - sirtec ???????

Prčkam ja danas po kompu i odjenput skužim da mi na napajanju piše Sirtec High Power , a trebal bi imati Čufteka od 300W , nije mi jasno kak to nisam skužil kad sam ga dobil ali sad mi nije jasno a su mi to iz linksa bili poslali krivo napajanje u 6 mesecu prošle godine or what?

BTW. ak to nije Čuftek a barem valja onda kaj to napajanje kaj je nutra or what ?

mislim , fakat mi ni jasno kak to nisam videl , arghhhhhhhhhh:rambo: :rolleyes: :beer:

Vedran 28.01.2005. 16:54

sirtec ti inače proizvodi chieftec napajanja, tj. veliku većinu njih... tako da nemaš brige...

IceFisherman 28.01.2005. 16:57

ufffffff , mam mi je lakše :beer: :beer:

Trash 28.01.2005. 18:13

Re: Chieftec - sirtec ???????

Citiraj:

Originally posted by IceFisherman
BTW. ak to nije Čuftek a barem valja onda kaj to napajanje kaj je nutra or what ?
Chieftec ne proizvodi svoja napajanja nego kupuje od drugih i branda pod svojim imenom. Ovo sto ti imas je SirTec, a sad su u svoju ponudu uveli i Delte (pogeldaj u mom sigu :). Slicno je sa Enlightom, takodjer pod svojim brandom drze SirTec i Delta napajanja.

BrunoZG 28.01.2005. 18:34

Re: Re: Chieftec - sirtec ???????

To se je zapravo moglo skratit, pa lijepo reć da chieftek napajanja "NE POSTOJE"

Jel u biti ni ne postoje, nije ćak ni re-brand, piše jasno i glasno na naljepnici od ICE-a Sirtek :beer:

Citiraj:

Originally posted by Trash
Chieftec ne proizvodi svoja napajanja nego kupuje od drugih i branda pod svojim imenom. Ovo sto ti imas je SirTec, a sad su u svoju ponudu uveli i Delte (pogeldaj u mom sigu :). Slicno je sa Enlightom, takodjer pod svojim brandom drze SirTec i Delta napajanja.

MentalHarikiri 28.01.2005. 19:43

Ice jedino se ti možeš buniti što imaš PSU od jednog od najvećih i najboljih proizvođača :p

priznaj...ovaj Sir te zbunio :D

IceFisherman 28.01.2005. 19:48

Sir , jajca i vrhnje - sve najbolje.
Prvo sam i ja pomislil da druga firma dela a chiftec samo gore ljepi svoje naljepnice ali kad sam došel na stranicu od sirtec tam ni Č od Čufteka pa sam več mislil da neke ni f redu....:rolleyes:

kian 30.01.2005. 17:26

Bilo je vec razgabano o toj temi, samo treba koristiti search...
Ljink :smoke:

>>>KUKY<<< 30.01.2005. 17:52

Kad vec pricamo o ovome da ne otvaram novi topic.
Kupio sam u linksu prije cca 5 mjeseci AOPEN 300 W (obicni sa jednim ventom)
Napajanje je tesko cca 2kg (sto mi je drago) no sve drugo mi nesto smrdi. Recimo nemam tipku 0/1 , 12 v rail je 11.60 i zadnje sto me najvise brine je to sto na napajanju pise CONPONENT PRO?!?!?!?
Pa dobro gdje je tu aopen logo?
Ne vjerujem da bi me u linksu sjebali posto sam ne nacito samo najbolje o ovoj firmi.
Ali opet wtf je component pro?

>>>KUKY<<< 01.02.2005. 00:39

Pa dobro, nemorate ulijetat sa odgovorima. Stanite u red:rolleyes:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:09.