|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Zaštekao komp, nestala particija pa onda BSOD-ovi
javlja mi se "blue screen of death"...problemi su poceli prije nekih dva mjeseca prvo mi je dva puta zasteko komp...zatim mi je odjednom nestala particija s podacima (uspjesno vracena)...i evo u zadnjih tjedan dana dva puta blue screen of death...procesor je bio overclokan ali je sve vraceno na pocetne postavke poslje prvog blue screen of death...dali iko zna o cemu bi se radilo...konfiguracija kompjuter ima u profilu...sve osim napajanja neznam koje je... unaprijed hvala... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Kakve BSOD-ove dobivas (koji error)? Je li ima sto errora u event vieweru pod system? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Moguće da su ti windowsi oštečeni , pokušaj ih popraviti i moguće je da je nešto shebano u samom biosu pa sve postavke koje si dirao u biosu vrati na default . Za početak kreni sa biosom pa ako ne pomogne idi na win repair . |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
EDIT: evo zadnje sto mi se sad odjednom desilo citajuci vjesti na 24 sata...blicnilo je a da nisam ni skuzio i ona traka di je start posivila...i u trenu pisanja ovog posta vraca se u normalu... Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 29.11.2009. u 01:18. Razlog: spajanje postova |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
N00B
|
Kako doci do Event Viewer Kako disejblat automatically restart PS.Jesi skenirao komp nekim da nema kakvog "smeca" (Malwarebytes) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
N00B
|
Ili te zahebava RAM ili neki od drajvera.. Mozes instalirati Debugging Tool for Windows, pa sa njim iscitati dump fajl u minidump folderu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |