![]() |
Zaštekao komp, nestala particija pa onda BSOD-ovi
javlja mi se "blue screen of death"...problemi su poceli prije nekih dva mjeseca prvo mi je dva puta zasteko komp...zatim mi je odjednom nestala particija s podacima (uspjesno vracena)...i evo u zadnjih tjedan dana dva puta blue screen of death...procesor je bio overclokan ali je sve vraceno na pocetne postavke poslje prvog blue screen of death...dali iko zna o cemu bi se radilo...konfiguracija kompjuter ima u profilu...sve osim napajanja neznam koje je... unaprijed hvala...
|
Kakve BSOD-ove dobivas (koji error)? Je li ima sto errora u event vieweru pod system?
|
Citiraj:
|
Moguće da su ti windowsi oštečeni , pokušaj ih popraviti i moguće je da je nešto shebano u samom biosu pa sve postavke koje si dirao u biosu vrati na default .
Za početak kreni sa biosom pa ako ne pomogne idi na win repair . |
Citiraj:
EDIT: evo zadnje sto mi se sad odjednom desilo citajuci vjesti na 24 sata...blicnilo je a da nisam ni skuzio i ona traka di je start posivila...i u trenu pisanja ovog posta vraca se u normalu... |
Kako doci do Event Viewer
Kako disejblat automatically restart PS.Jesi skenirao komp nekim da nema kakvog "smeca" (Malwarebytes) |
Citiraj:
|
Ili te zahebava RAM ili neki od drajvera.. Mozes instalirati Debugging Tool for Windows, pa sa njim iscitati dump fajl u minidump folderu. :)
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:12. |