|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Koje napajanje?
MBO: Gigabyte GA-P35-DS3 CPU: Intel Core 2 Duo 2x2.1GHZ RAM: 2x1GB Kingmax HDD: Seagate 250 GB VGA: ASUS EAH 4890 DDR5 1GB Napajanje koje sam dosada imao Chieftec 450W i grafička 8800GT, međutim onda mi grafička otišla i sad imam 4890 međutim javlja mi grešku da nisu svi konektori spojeni, pa sam odma skužio da je vjervatno napajanje ali onda sam kod frenda probo Corsair 520W i opet ista priča, pa zar je moguće da je grafička tolko jaka pa da je ni corsair od 520W nemože pokrenuti. Komp mi je već mjesec i pol dana nažalost u vemilu i nakon mjesec dana su me nazvali da mi kažu kako je sve ispravno da je napajanje u pitanju, ja ih pitam jesu probali staviti jače na moj komp i provjerili, naravno NISU i sad opet ću čekati ko zna dokad. Još jedna stvar, dok sam isprobavao sve komponente otkrio sam da se komp upalio kad HDD nije bio spojen međutim kad sam ga opet spojio grafika se počela rušiti i to sve dok je napajanje bilo Corsair 520W, a na HDD sam otkrio da je greška u Spin Retry Count, naravno u vemilu nisu nista otrkili. Dali je moguće da se HDD i grafička "ne vole" i koje napajanje bi bilo najbolje na ovu konfiguraciju a može i jače jer planiram uzeti quad? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|