|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
3500+ Winchester 3GHz
Cao, Winchester 3500+ S939 0450TPAW MSI K8N NEO2 2x256 Corsair BH-5 x800xtpe phase cooling ... vapo ls ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
i svrha ovog posta je ...?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
tko drugi nego Mrki! Bravo :clap:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ex-Gastarbajter
|
Eh kad bi BH-5 mogao na 300... Ja mislim da bi mu trebalo samo 4.5V ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Pa Mrki je reko da će se javit kad si sredi komp ![]() Sad ga je sredio i prva liga ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
eeeeeeeeeee ludddd
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
Uskoro treba da mi dode OCZ Booster ili mozda hipro maximizer. Onda mogu da mu dam 3.85-4V. ![]() Nisam siguran ali je mogucnost da mi limitira moj K8N Neo2. Ipak je 0408 August. Treba ovu sedmicu da mi dode Novi MSI nForce4 SLI. @LorD ClockaN Hehe ... Ma bila me se pokvarila Vapo i druge price pa nisam bio dugo tu ![]() :clap: |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
od LemilicE
|
Citiraj:
Pa napravit 3.3V mod na memoriju. Imam OCZ koji si ti imao. Daj mi objasni ili daj link na hipro maximizer
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
u evropi sam jedan od prvi sto ima 3500+ a sto enma subzero bug. mongo neidu sa phase cooling ![]() ja sam imao vec 4x 3200+ i svejedan je imao subzeo bug. winchester ide sa vapo samo 200-300mhz max vise nego vodeno hladenje. nije bas najbolji za minus temperature! winchester do 2sek. brzi u superipi nego S754 und 1 sek. brzi neko newcastle. @LorD ClockaN Neo2 je super ... Ide do 320-340HT stabilno i najbolja nforce3 ploca za Sockel 939! evo jos superpi na 2.9ghz jos nije max ... trebam samo oko 1.6V ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
od LemilicE
|
Oče mi bit dosta 2.85V na OCZu? Koliko sam čitao sub-zero bug je do matične, a ne do CPUa Jesi radio neki mod na CPUu ili?
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
@lord subzero bug ti je vec ispravljen na neo2 ploci ;-) sad su pocele stizati verzije winchestera koje kao imaju uklonjeno hw taj bug.
![]() |
#16 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
2.85 ti je dosta za tccd! netreba ti vise ![]() subzero bug je do winchester core! ploca nema nikakve veze. trebas imati srece. il radi il neradi! vidi pise ti puno na XS.org |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Koju tocno MSI imas? Bas si nesto mislim kako ovaj nf4 nece jos doci na blakan dosta dugo, a i ako dodje nije nesto stabilan pa da lijepo ubodem nf3 s939. Vidim da si napisao da je ta MSI najbolja s939 nf3 ploca ali ima vise verzija pa me zanima koja je to najbolja. Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Premium
|
Citiraj:
MSI K8N Neo 2 nForce3 (MS-7025 Version 1.0) ima samo Ver.1 http://www.msi-computer.de/produkte/...hp?Prod_id=400 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Pink Floyd fan
|
TNX. Ima obicna i Platinum, al' meni netreba Wireless pa je i ova obicna OK. Kazes da je to NAJBOLJA nf3 s939 ploca? Imas iskustva i sa drugima ili je to misljenje prema toj jednoj? Eh da, malo je neobicno da su napravili samo ver 1.0 bez greske. Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
|
postoji raomo rev.1 i naravno da nije bez greske ali vecina stvari kak izgleda se da srediti preko biosa (modanih) neo2 ti je zasad najbolja ploca za 939 koja je dobavljiva na trzistu. ova kja sam ja kupito u dingu ti je bez wirelessa iako sam cuo da se zna zalomiti da za istu cijenu dobijes sa wirelessom, ja nisambio te srece. uglavnom taj wireless ti je samo jedan pci kartica pa ak je oces ustekas je a ak neces stavis sa strane.
![]() |
#22 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
i moras s sata1 i 2 stavit na 3 i 4 kad klokas ![]() banana al fakat je najbolja |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Pink Floyd fan
|
Da al' zasto je platit' onda, ma nema veze hvala na odgovorima. Vidim da je nema u dingu zasad. Dok ja nesto odlucim kupit odmah toga nema ![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
|
Svaka ploca ima svoje greske. i MSI ima ... samo nisu tragicni kao kod ostali. testirao sam i asus a8v i mngo sam vidio drugi po tome kazem da je do sade za nforce3 najbolja ploca MSI ![]() evo test MSI K8N NEO2 nforce3 vs DFI Lanparty nforce 4 protiv Bigtoe od OCZ ![]() dfi mnogo sporiji ... http://www.xtremesystems.org/forums/...2&postcount=73 |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
gadno gadno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
od LemilicE
|
Neće DFI više u moju kuću! ![]() Sub-zero bug me još neko vrijeme neće zanimat. @Mrki: Očeš ti uzimat hipro maximizer? Koliko Hipro traži za to i da li bi mi to koristilo?
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Premium
|
Citiraj:
prvi idu samo za hardware sites ![]() ![]() za ddr1 i za ddr2 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Dodatak: It DOES NOT feature an external SATA controller. All SATA ports on the Neo2 are native to the NF3 chipset. Ports 1 & 2, need to use an external PHY chip to interface with them, but that's transparent to it still being a native solution.. It does however make a difference when overclocking, as these ports will not remain locked at the correct frequency. Zadnje izmijenjeno od: N!NO. 18.01.2005. u 21:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Premium
|
Citiraj:
inace kupi pci s-ata karticu |
|
![]() |