|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
(riješeno) Vista Bussiness - programi se "ruše" nakon spajanja na internet
Imam orginalnu Vistu Bussiness i kada se spojim na internet (wireless) stalno mi javlja u malom prozorčiću grešku, prvo windows explorer grešku pa onda svih mogućih programa. i tako svaki put kad se spojim na net, ali traje i kad ugasim net, stane tek kad restrtiram računalo. Kad mi javi grešku nudi mi i opciju rješavanja. Kad to pokrenem nudi mi updateove za instaliranje. Osim sto mi stalno prekida instalaciju updateove i kada uspijem update instalirati problem ne nestaje. Uvijek isto. Valjda ima neka opcija da se ugase te obavjesti o greškama ili treba riješiti na neki drugi način. Molim Vas pomagajte. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Moze li koji ss od tog problemcica? Ili navedi samo sto pise.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Pise: Windows explorer( prvo to a onda svi ostali programi: defender...) has stopped working Windows can check online for the solution for the problem and try to restart the program. I onda te dvije opcije... Kad potrazi online nadje updateove koje skine i instalira (s tim da stalno prekida), ali ni to ne pomaze. To se dogadja dakle kad se spojim na net i kad odspojim traje sve dok ne restartam komp. Pomagajte bilo kako... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Rijeseno, u pitanju je bio virus! Hvala svima koji su stalno postali s prijedlozima i tako mi na taj nacin pomogli Zivio forum ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|