![]() |
(riješeno) Vista Bussiness - programi se "ruše" nakon spajanja na internet
Imam orginalnu Vistu Bussiness i kada se spojim na internet (wireless) stalno mi javlja u malom prozorčiću grešku, prvo windows explorer grešku pa onda svih mogućih programa.
i tako svaki put kad se spojim na net, ali traje i kad ugasim net, stane tek kad restrtiram računalo. Kad mi javi grešku nudi mi i opciju rješavanja. Kad to pokrenem nudi mi updateove za instaliranje. Osim sto mi stalno prekida instalaciju updateove i kada uspijem update instalirati problem ne nestaje. Uvijek isto. Valjda ima neka opcija da se ugase te obavjesti o greškama ili treba riješiti na neki drugi način. Molim Vas pomagajte. |
Moze li koji ss od tog problemcica? Ili navedi samo sto pise..
|
Pise:
Windows explorer( prvo to a onda svi ostali programi: defender...) has stopped working Windows can check online for the solution for the problem and try to restart the program. I onda te dvije opcije... Kad potrazi online nadje updateove koje skine i instalira (s tim da stalno prekida), ali ni to ne pomaze. To se dogadja dakle kad se spojim na net i kad odspojim traje sve dok ne restartam komp. Pomagajte bilo kako... |
Rijeseno, u pitanju je bio virus!
Hvala svima koji su stalno postali s prijedlozima i tako mi na taj nacin pomogli Zivio forum:chears: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:13. |