|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Koji 24" monitor!!
Pozz!! Zanima me misljenje ostalih.. Koji bi mi preporucili monitor pošto ja imam u vidu kupiti t240 s tim da jedina briga koja me muci jest to da ima original samsung matricu jel sam citao da postoji nekoliko vrsta matrica naravno panel kao panel TN za igre i filmove ce biti ok.. Pošto sam već kupovao monitor i imao problema sa panelom zanima me koje bi mi modele preporučili i dali se isplati uzeti t240 s obzirom da mu je cijena 2390kn trenutna... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Radije za tu lovu uzmi neki manji PVA ili IPS monitor, imao sam t220 (isti panel samo manja dijagonala) i nisam bio pretjerano zadovoljan s prikazom |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Mene isto zanima Samsung T240HD monitor, kako se ponaša u igrama žanra pucačine gdje je vrlo važno da slika ne "trza". Filmovi i pucačine će biti glavni korisnici kompa ![]() Ajmo reć do max 2400kn bih išao, koji je bestbuy za te novce, naravno ako je recimo neki 23" jefitiniji dosta a opet je kvaliteta slike na zavidnoj razini, možete preporučiti. SM 2233BW, 22" na tom sam monitoru igrao i bio mi je super, nek mi netko predloži monitor u toj klasi kvalitete 24 incha, tog uzimam. Zadnje izmijenjeno od: kasko. 12.11.2009. u 21:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
znam da trazis 24", ali za te pare dobije Samsung T260. http://www.nabava.net/trazilica.php?...g+T260&x=0&y=0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |