![]() |
Koji 24" monitor!!
Pozz!!
Zanima me misljenje ostalih.. Koji bi mi preporucili monitor pošto ja imam u vidu kupiti t240 s tim da jedina briga koja me muci jest to da ima original samsung matricu jel sam citao da postoji nekoliko vrsta matrica naravno panel kao panel TN za igre i filmove ce biti ok.. Pošto sam već kupovao monitor i imao problema sa panelom zanima me koje bi mi modele preporučili i dali se isplati uzeti t240 s obzirom da mu je cijena 2390kn trenutna... |
Radije za tu lovu uzmi neki manji PVA ili IPS monitor, imao sam t220 (isti panel samo manja dijagonala) i nisam bio pretjerano zadovoljan s prikazom
|
Mene isto zanima Samsung T240HD monitor, kako se ponaša u igrama žanra pucačine gdje je vrlo važno da slika ne "trza".
Filmovi i pucačine će biti glavni korisnici kompa :D Ajmo reć do max 2400kn bih išao, koji je bestbuy za te novce, naravno ako je recimo neki 23" jefitiniji dosta a opet je kvaliteta slike na zavidnoj razini, možete preporučiti. SM 2233BW, 22" na tom sam monitoru igrao i bio mi je super, nek mi netko predloži monitor u toj klasi kvalitete 24 incha, tog uzimam. |
znam da trazis 24", ali za te pare dobije Samsung T260.
http://www.nabava.net/trazilica.php?...g+T260&x=0&y=0 |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:46. |