|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Pomoć iz web programiranja...
Lijep pozdrav, treba mi mala pomoc iz web programiranja... Napravio sam stranicu, i postavio ju na net i sve sljaka super... Prije nego li sam napravio tu stranicu imao sam na index.hr blog, koji mi je bio sadržaja kao i stranica. mogu li ja nekako preusmjeriti posjetitelje bloga na svoju stranicu, tako da kad odu na blog da ih automatski prebaci na moju stranicu?? I drugo pitanje kako da mi se stranica pojavi na google pretrazivanju... rekli su mi da ce to doci samo od sebe u roku od tjedan dana, ali meni vec tri tjedna nema nista... Da li mogu kako utjecati na to??? Eto hvala svima koji mi mogu pomoci..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Six Blade Knife
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
the letter
Datum registracije: Sep 2005
|
Bojim se da 301 Redirect ne može staviti na blog koji hosta Index.hr. Ono što možeš napraviti je sa svog bloga obrisati kompletan sadržaj i ostaviti samo jedan post sa obavjesti o preseljenju i linkom na novu stranicu. Eventulno u to ubaciti neku java skriptu koja će za 20 sekundi automatski preusmjeriti posjetitelja na novu stranicu ali i upozori posjetitelje da ćeš ih redirectat. Ja to nebi radio (redirect sa Java scriptom) ali eto, to je sve što možeš...
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Jel ne možeš ubacit <?php header("location: http://www.novastranica.com/index.php"); ?> i bok. Samo pripazi da ti prije toga nema nekog html koda niti ista sto generira html kod, znaci mora biti cisti php inace bajbaj, kaze poslao sam headere jebiga |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
2. Googlu da indeksira tvoju stranicu treba mjesec-dva a nekada i duže.... Tako da trebaš čekati da se pojaviš na googlu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|