![]() |
Pomoć iz web programiranja...
Lijep pozdrav, treba mi mala pomoc iz web programiranja... Napravio sam stranicu, i postavio ju na net i sve sljaka super... Prije nego li sam napravio tu stranicu imao sam na index.hr blog, koji mi je bio sadržaja kao i stranica. mogu li ja nekako preusmjeriti posjetitelje bloga na svoju stranicu, tako da kad odu na blog da ih automatski prebaci na moju stranicu??
I drugo pitanje kako da mi se stranica pojavi na google pretrazivanju... rekli su mi da ce to doci samo od sebe u roku od tjedan dana, ali meni vec tri tjedna nema nista... Da li mogu kako utjecati na to??? Eto hvala svima koji mi mogu pomoci..... |
|
Bojim se da 301 Redirect ne može staviti na blog koji hosta Index.hr.
Ono što možeš napraviti je sa svog bloga obrisati kompletan sadržaj i ostaviti samo jedan post sa obavjesti o preseljenju i linkom na novu stranicu. Eventulno u to ubaciti neku java skriptu koja će za 20 sekundi automatski preusmjeriti posjetitelja na novu stranicu ali i upozori posjetitelje da ćeš ih redirectat. Ja to nebi radio (redirect sa Java scriptom) ali eto, to je sve što možeš... |
Jel ne možeš ubacit i bok. Samo pripazi da ti prije toga nema nekog html koda niti ista sto generira html kod, znaci mora biti cisti php inace bajbaj, kaze poslao sam headere jebiga
|
1) Bloger.hr se vrti na Windowsima
2) Čak i da se vrti na Linuxu, misliš da bi dopustili pristup PHP-u? |
2. Googlu da indeksira tvoju stranicu treba mjesec-dva a nekada i duže.... Tako da trebaš čekati da se pojaviš na googlu
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:37. |