|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
Zene :-)
mislim da se ovakva rasprava jos ovdje nije vodila. upravo sam zavrsio half life 2 i buduci da se osjecam kao super muskarac i da je 6:22 i jos malo moram u lijes sljedece mi pada na pamet. gdje su ovdje zene na ovom forumu? jeli ovo muski sport ili sta? moje pitanje je poznajete li ijednu curu koja ima ikakvog pojma o racunalima? ok sad je u modi blog i to blogiranje pa svaka misli da je webmasterica. iz mojeg iskustva evo zadnjega recimo moja bivsa ( tko prezivi dvije godine u KP domu Zenica taj je pravi Hadzija ) ona nije imala pojma a cijeli dana je lupala po laptopu nesto pisala nesto kuckala, instalirala, i objasnis joj po 1000 puta ma neide brate :clap: , par puta me tako iznervirala da smo se posvadili, popizdio bi. ocito nisam za posao na help lineu . jeli ijedna cura u ovoj zemlji zavrsila half life 2?.... mislim . trebaju nam neke cure ovdje pun mi je k vas drkadija ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Ovdje sve pršti od žena ![]() Bilo bi lijepo da ima koja, ali badave to kad njihovu ljepotu ne vidiš, nego samo slova koja pišu. Kao što su 90% članova ovdje manekeni, ali to ustvari ne znamo.
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 |
|
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
neki dan otisao sa ekipom u igraonu i.... gle cuda, neka zenska dere po farcry-u.... jedina ikad , koju sam vidio...
|
|
|
#4 | ||||||||||||
|
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
koliko san ja kuzija bubba je zensko ili barem non-stop ima pms
|
|
||||||||||||
|
|
#5 |
|
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Ima na forumu cura. Samo ih se ne primječuje. Mogao je i Rak biti žensko. Kako bi to prepoznali iz nicka. Ima ih koje znaju odigrati HL2. Ima ih koji vam dijele savjete iz hardwarea i to sa razlogom. Ima ih koje wirelessu mogu podučavati zmajčeka i mastera. Ali nema niti jedna na žderonjama. Tužno. Po svojim predispozicijama je žena koja se bavi računalima puno bolja u tome zbog veće mašte i bolje percepcije virtualnog, te zbog daleko razvijenijeg multitaskinga. One imaju HT od rođenja, Mi imamo multiplayer. One imaju 0,9 mikronsku tehnologiju, mi imamo FSB. Naše dijete je Intel Pentium 3.2E
|
|
|
#6 |
|
Premium
|
Osobno zene koje se znaju sluzit kompjukterom su mi odbojne.........ko i ja njima ![]() |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Faraon
|
Citiraj:
osjeca se kap balasa u tebi |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Balkanac
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#9 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Vec vidim bannere na drugim stranicama: You wanna DATE? Real date? Real men? Good looking men? www.pcekspert.com is the place to go! |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
Ovo bi mogli realizirat. Napraviti podforum ON trazi NJU Ili ONa trazi NJEGA Ili za one totalno nastrane (nadam se da ih nema na forumu ON trazi NJEGA :clap:
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#11 |
|
Premium
|
stace ti cura koja se kuzi u kompove.... pa zar vam nije dosta tih pizdarija i ovako.... jos da ti neka pica pocne srat o a64.... |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Za ovdje ne znam, ali na HULK-ovim stranicama ih je barem 3 (slovima TRI!!!!!) I s jednom sam se neki dan zakvačio - valjda zato kaj se u informatiku kuži bolje od mene pa mi je srušila moj muški ego.... Ili zato kaj ja razmišljam s desnom polovicom mozga, a ona s lijevom - pojma nemam. Sve u svemu tko želi o računalima razgovarati sa ženama neka ode tam..... PS. samo oprezno s jezikom.......... |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Balkanac
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#14 | |
|
Premium
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#16 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
dobra vila (fairy) ponekad svrati.... bila jednom davno i jedna kućanica svratila...dr. fixi joj pomogao složiti komp a ni Britney nije za baciti ![]() što se tiče gamerica...poznam dvije: bivša cura je diablo 2 i broken sword fanatik (ali stvarno fanatik)...i tipično ženski opredjeljuje se na software ![]() frendica je WC3 frikuša i obožava ORCe i mrzi kompjuteraše i smatra ih geek-ovima ![]() |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Faraon
|
Citiraj:
arm yourselfs!
|
|
|
|
#18 | |
|
Premium
|
Citiraj:
To je sve relativno. Mislim ako ima koji derpe ovdje na forumu molim lijepo da ta osoba napise svoju adresu pa da mu se kicme nalomimo Sad ako netko uleti sa spikom " Pa i oni su ljudi i imaju svoja prava bla bla bla" znat cemo da je derpe gospar. Pogledah tvoj sig i vidim nesto u recenici "kuki" . Na prvi pogled se zapitam kakve veze ja imam sa tvojim sigom, no kada sam procitao malo dalje shvatio sam u cemu je rijec. ![]()
|
|
|
|
#19 | |
|
Faraon
|
Citiraj:
ali sam dobio na private odmah par ponuda od nekih likova, neki sebastian iz Dubrovnika..., pa kad sam iskoracio odnosno kako oni kazu coming out kao hetero poceli su me uvjeravat da sam sebe zavaravam poceli mi pranje mozga. pa sam kidnuo drugi dan od tamo i vise se ne vracam :clap: . nadam se da su iz ovog mog posta neke zenke primjetile koliko sam ja moderan i savremen muskarac i da mi je to donijelo dodatnih par bodova u njihovim ocima ![]()
|
|
|
|
#20 | |
|
Balkanac
|
Citiraj:
:clap:
|
|
|
|
#21 | |
|
Premium
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#22 |
|
bycod
Datum registracije: May 2004
|
ne decki kaze se ja sma gay i idem se ubiti ![]()
|
|
|
#23 | |
|
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Faraon
|
Citiraj:
zelis li nam se nesto povjeriti?
|
|
|
|
#25 |
|
Registered User
Datum registracije: Nov 2004
|
Ma amerikanci imaju izreku "Svaki straight muskarac bi trebao kraj sebe imat bar jednog gay-a da mu privlaci zene." A kad smo kod gej tematike, evo ovo je ekranizacija jednog klasicnog vica ![]() Haso comes out
P4 northwood @ 2.6 2 x 512 Kingmax Hardcore 500 Gainward 6800LE @ 6800GT Enermax noisetaker 485W 2 x Samsung 959NF Logitech cordles media desktop MX BT LG GSA-4120B Seagate 200Gb sata WD 80Gb Thermaltake Shark black Func pad |
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Premium
|
Citiraj:
ROTFL
|
|
|
|
#30 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Pa gledaj samo maraca. Ako je njemu proslo zasto ne bi i meni. ![]()
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|