![]() |
Zene :-)
mislim da se ovakva rasprava jos ovdje nije vodila. upravo sam zavrsio half life 2 i buduci da se osjecam kao super muskarac :D i da je 6:22 i jos malo moram u lijes sljedece mi pada na pamet. gdje su ovdje zene na ovom forumu? jeli ovo muski sport ili sta? moje pitanje je poznajete li ijednu curu koja ima ikakvog pojma o racunalima? ok sad je u modi blog i to blogiranje pa svaka misli da je webmasterica. iz mojeg iskustva evo zadnjega recimo moja bivsa ( tko prezivi dvije godine u KP domu Zenica taj je pravi Hadzija :D ) ona nije imala pojma a cijeli dana je lupala po laptopu nesto pisala nesto kuckala, instalirala, i objasnis joj po 1000 puta ma neide brate :clap: , par puta me tako iznervirala da smo se posvadili, popizdio bi. ocito nisam za posao na help lineu :rolleyes: . jeli ijedna cura u ovoj zemlji zavrsila half life 2?.... mislim :rolleyes: . trebaju nam neke cure ovdje pun mi je k vas drkadija ;)
|
Ovdje sve pršti od žena :D
Bilo bi lijepo da ima koja, ali badave to kad njihovu ljepotu ne vidiš, nego samo slova koja pišu. Kao što su 90% članova ovdje manekeni, ali to ustvari ne znamo. |
neki dan otisao sa ekipom u igraonu i.... gle cuda, neka zenska dere po farcry-u.... jedina ikad , koju sam vidio...
|
koliko san ja kuzija bubba je zensko
ili barem non-stop ima pms |
Ima na forumu cura. Samo ih se ne primječuje. Mogao je i Rak biti žensko. Kako bi to prepoznali iz nicka.
Ima ih koje znaju odigrati HL2. Ima ih koji vam dijele savjete iz hardwarea i to sa razlogom. Ima ih koje wirelessu mogu podučavati zmajčeka i mastera. Ali nema niti jedna na žderonjama. Tužno. Po svojim predispozicijama je žena koja se bavi računalima puno bolja u tome zbog veće mašte i bolje percepcije virtualnog, te zbog daleko razvijenijeg multitaskinga. One imaju HT od rođenja, Mi imamo multiplayer. One imaju 0,9 mikronsku tehnologiju, mi imamo FSB. Naše dijete je Intel Pentium 3.2E |
Osobno zene koje se znaju sluzit kompjukterom su mi odbojne.........ko i ja njima :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Vec vidim bannere na drugim stranicama:
You wanna DATE? Real date? Real men? Good looking men? www.pcekspert.com is the place to go! |
Citiraj:
Ovo bi mogli realizirat. Napraviti podforum ON trazi NJU Ili ONa trazi NJEGA Ili za one totalno nastrane (nadam se da ih nema na forumu ON trazi NJEGA:D :D :D :D :D :D :D :clap: |
stace ti cura koja se kuzi u kompove....
pa zar vam nije dosta tih pizdarija i ovako.... :D jos da ti neka pica pocne srat o a64.... |
Za ovdje ne znam, ali na HULK-ovim stranicama ih je barem 3 (slovima TRI!!!!!)
I s jednom sam se neki dan zakvačio - valjda zato kaj se u informatiku kuži bolje od mene pa mi je srušila moj muški ego.... Ili zato kaj ja razmišljam s desnom polovicom mozga, a ona s lijevom - pojma nemam. Sve u svemu tko želi o računalima razgovarati sa ženama neka ode tam..... PS. samo oprezno s jezikom.......... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Stvarno dali ima neka PCEkspertica među nama :confused:
|
dobra vila (fairy) ponekad svrati....
bila jednom davno i jedna kućanica svratila...dr. fixi joj pomogao složiti komp a ni Britney nije za baciti ;) :D :D što se tiče gamerica...poznam dvije: bivša cura je diablo 2 i broken sword fanatik (ali stvarno fanatik)...i tipično ženski opredjeljuje se na software :) frendica je WC3 frikuša i obožava ORCe :) i mrzi kompjuteraše i smatra ih geek-ovima :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
To je sve relativno. Mislim ako ima koji derpe ovdje na forumu molim lijepo da ta osoba napise svoju adresu pa da mu se kicme nalomimo:D Sad ako netko uleti sa spikom " Pa i oni su ljudi i imaju svoja prava bla bla bla" znat cemo da je derpe :D :D gospar. Pogledah tvoj sig i vidim nesto u recenici "kuki" . Na prvi pogled se zapitam kakve veze ja imam sa tvojim sigom, no kada sam procitao malo dalje shvatio sam u cemu je rijec.:D :beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ne decki kaze se ja sma gay i idem se ubiti :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ma amerikanci imaju izreku "Svaki straight muskarac bi trebao kraj sebe imat bar jednog gay-a da mu privlaci zene."
A kad smo kod gej tematike, evo ovo je ekranizacija jednog klasicnog vica :D Haso comes out |
:clap:
|
1 privitaka
moram si nac ovakvu curu da mozemo nesuglasice rijesavat u pucacinama
|
Citiraj:
ROTFL |
mozda se procuje da si dobar "tehnicar"
:D |
Citiraj:
Pa gledaj samo maraca. Ako je njemu proslo zasto ne bi i meni.:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:25. |