|
![]() |
#1 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Free Download Manager - Dostojna zamjena za FlashGet
Isprobah ga i rekoh sam sebi da ima potencijala ![]() http://www.freedownloadmanager.org/ Ono sto mi se odmah svidjelo je da ima opciju mijenjanja referrera sto sam do sada vidio jedino u FlashGetu BTW nije tesko uociti sto im je bilo uzor ![]() Free Download Manager (FDM) is a full-featured download accelerator and manager. It is absolutely free! Using this software product you can easily download a list of files and whole web sites from any remote server via HTTP, HTTPS and FTP. With FDM the downloading process will be as easy as never before! FDM is a light-weight, powerful and easy-to-use application. Also this software product is well-known for its intuitive and user-friendly interface. FDM can function as a site manager, accelerator, site explorer and scheduler. FDM can resume broken downloads. So you needn't start the downloading process from the very beginning after casual interruption. You can resume unfinished download from the moment when it was interrupted. Also this program warns you if resuming isn't supported by the servers. It allows you to make a decision about the downloading. So with FDM you save your time and money. FDM is an indispensable tool for download acceleration. It splits files into several sections and then downloads them simultaneously allowing you to increase your download speed up to 600%. This software application can be used in automatic mode. You can schedule the following operations: set or hang up the Internet connection, exit from the program and shutdown the computer. All the operations mentioned above can be set at the specified time. FDM allows adjusting traffic usage. So it provides you with an opportunity to browse web pages much faster if you use a low connection speed.
![]() |
#2 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Ima samo jdnu manu na koju treba pripaziti da nam se ne dogode nepredviđeni problemi. Kada nešto počne skidati, rezervira ukupnu veličinu filea samo za to. Tako file od 700 Mb upravo zauzme toliko bez obzira što smo skinuli samo nekoliko Kb i stavili pauzu. Inače je mrak program.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |||||||||||||
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
hm rak to nije mana dapace to je prednost jel to ti je zatpravo antifragmentacijska metoda sto je odlicna stvar pogotovo kad skidas velike fileove. isprobao sam ga i moram priznati da je odlican svaka cast Costa.
![]() |
#5 |
Moderator
|
To sejvanje ima i FlashGet pa mi nije smetalo jer sam navikao ali jos bolje ako se moze iskljuciti.
![]() |
#6 | |||||||||||||
Premium
|
Citiraj:
on rezervira prostor za datoteku ali ko garantira da ce rezervirani prostor bit u uzastopnim sektorima cak je i vjerovatan slucaj da ce djelovat fragmentacijski
![]() |
![]() |
#7 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Hvala na objašnjenju. Sada ga opet treba staiti jer ne koristim NIŠTA. Novi komp. I nikada nisam koristio FlashGet. Nije mi se dalo proučavati. Ljenčina.
![]() |
![]() |
#10 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
brijem da mi je FDM sada najbolji DL manager, naime nasao sam jednu odlicnu opciju unutar njega!! ![]() ![]() "Decrease traffic usage on browser activity" uglavnom valjda prvi takav program kaj to podrzava. sad se konacno nemoram vise zezasti sa netlimiterom pa nda zaboraviti jesam kaj vratio nazad ili nisam jel ovaj sve sam dela. svaka cast ekipi kaj ga je napravila: goood : : goood :
![]() |
#12 |
Moderator
|
Ima i FlashGet. Desni klik na onaj njegov mali prozirni kvadratic i biras "Speed limit mode": Unlimited, Manual i Automatic.
![]() |
#13 |
Premium
|
probao sam tu ali nije mi bas radilo kako spada ovaj ipak radi bolje.
![]() |
#15 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#16 | ||||||||||||
Premium
|
je li nasa iko kako maknit da se pojavljuje ona poruka nakon sto dodam url za download? znaci da ga stavi u listu, muci i ne pita nista
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|