|
![]() |
#1 |
Guest
|
data execution prevention
kad snimim fotke sa fotića na hard i uđem u folder pojavi mi se poruka" Data Execution Prevention-Microsoft Windows" To help to protect your computer, Windows has closed this program". Sruši mi se windows explorer.:confused: |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
puno hvala |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Znam da je tema stara, ali moram pohvaliti autora. Mučio sam se s tim istim problemom jako dugo, reinstaliravao windovse nekoliko puta, prčkao po tom DEP-u, problem ostajao a ja loodio. I eto nađoh ovo-moj naklon do poda :resp |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nema BCD-a kod XP-a, tek od Viste...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Evo ovako to sada izgleda ali i dalje javlja problem . Imaš li kakav savjet šta da mijenjam ?! [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Windows XP Professional" /fastdetect /noexecute=alwaysoff |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Mislim da sam uspio riješiti problem i to na način da sam reinstalirao stariji program za pregledavanje slika i gledanje video sadržaja i instalirao K-Lite Mega Codec Pack 4.9.0 . Sada više nemam nikakvih problema ! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|