![]() |
data execution prevention
kad snimim fotke sa fotića na hard i uđem u folder pojavi mi se poruka" Data Execution Prevention-Microsoft Windows" To help to protect your computer, Windows has closed this program". Sruši mi se windows explorer.:confused:
|
Napravi kao na slici pa te više ne bi trebalo to zezati.Desni klik na My computer-advanced-startup and rec-settings-edit i iza multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" dodaj /noexecute=optin /fastdetect /noexecute=alwaysoff
da bude kao na slici pa restartaj. http://www.imagesforme.com/thumbs/7779Clipboard01.jpg |
puno hvala
|
Znam da je tema stara, ali moram pohvaliti autora.
Mučio sam se s tim istim problemom jako dugo, reinstaliravao windovse nekoliko puta, prčkao po tom DEP-u, problem ostajao a ja loodio. I eto nađoh ovo-moj naklon do poda :resp |
Imam identičan problem i napravio sam što je Veki napisao ali i dalje mi javlja " Data Execution Prevention-Microsoft Windows" Sruši mi se windows explorer !!!
Što da radim ? |
Hm,ne znam što je,trebalo bi raditi...
Evo slika http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_393cebec.jpg Možda moraju točno biti ovi razmaci i sve multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Windows XP Professional x64 Edition" /fastdetect /noexecute=alwaysoff |
start, run, cmd bcdedit.exe /set {current} nx AlwaysOff
ako hoćeš upaliti bcdedit.exe /set {current} nx AlwaysOn |
Veki kopirao sam komandnu liniju što si je stavio ali ništa .
tor dobio sam ovu poruku nakon što sam pokušao po tvom savjetu : bcdedit.exe is not recognized as an internal or external command , |
Nema BCD-a kod XP-a, tek od Viste...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Imaš li kakav savjet šta da mijenjam ?! [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Windows XP Professional" /fastdetect /noexecute=alwaysoff |
Mislim da sam uspio riješiti problem i to na način da sam reinstalirao stariji program za pregledavanje slika i gledanje video sadržaja i instalirao K-Lite Mega Codec Pack 4.9.0 .
Sada više nemam nikakvih problema ! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:30. |