|
![]() |
#1 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
FarCry 2
Neke članice i članove će obradovati ova vijest: http://farcry.uk.ubi.com/teaser/
![]() |
#2 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 | |
Power Abuser
Datum registracije: Nov 2006
|
hehehe pa u jedinici imaš bugye, 4wd wehicles, kamione, zmajeve, glisere, gumene čamce, viljuškare....a ak ti se posreći možda zajašiš i divljeg pajceka evo ja tek pred par dana prešo prvi dio na realistic, jedva čekam dvojku...navodno je radnja smještena u Africi edit: Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pink Floyd fan
|
Igrao sam jedinicu naravno, i koristio sam vozila za razliku od nekih ![]() p.s. Ni ti ne očekujem da shvatite ovo sa vozilima, osoba kojoj je ta šala namijenjena već će shvatiti ![]()
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
TBH - ne interesiraju me vise danasnje hrpe igara od kojih 40% ima dobar singleplayer i 20% multiplayer UT3 me zanima cisto zbog multiplayera, ako ga naprave dobro, lan 4 life! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Nije sve u napucavanju, npr kad je zadnje izasla neka dobra COOP igra za u fps? Od davnog serious sama nisam cuo za nist dobro. od strategija tak bi htio igrat LOTR:BFME2, ali doticni radi u lanu identicno kao i BFME1, i kao Tiberium wars (2007) -> NIKAKO! ***o EA games i njihove poluproizvode, fuj. Fuj. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() khm da, to je islo mene, jer sam ja cijeli, da CIJELI far cry prehodala ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Pink Floyd fan
|
![]() |
#15 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
![]() |
#17 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
lacy... ![]() ![]() a kaj sad, malo sam se popravila sto se voznje tice, ali i dalje radije idem pjesice ![]() ...kad sam prvi puta igrala onda sam onaj dio kad moras vozit onog zmaja probavala jedno 30-ak puta, i nikako ![]() ![]()
![]() |
#18 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Pink Floyd fan
|
![]() |
#23 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
sam da ne useru kao s većinom nastavaka.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Super Moderators
|
Ja sam malo skeptičan. Neka me netko ispravi-ali ja sam skužio da Crytek ne radi Far Cray 2 nego Ubisoft. Dakle Ubisoftu su ostala prava na franšizu Far Cry-a i oni ga rade. Crytek su kupili Electronic Arts. Tako sam bar ja polovio cijelu spiku. Mislim-ne bi bilo sretnijeg od mene da Crytek radi nastavak ali sam malo skeptičan prema Ubisoftu.
![]() |
#25 |
[SW]'V^idO
Datum registracije: Dec 2006
|
Koliko sam ja skužio, imat ćemo 2 nastavka FarCry-ja. Crysis i FarCry 2. Nadam se da će obje biti dobre.
![]() |
#26 |
Pink Floyd fan
|
Meni je drago što su se konačno počele najavljivati igre vrijedne igranja, iako su više manje nastavci. Postojeći i budući vlasnici jačih grafi (dx10) konačno će moći iskoristiti svoju investiciju.
![]() |
#27 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Tako mi se cini da ce i ovdje bit. Crysis pun pogodak, Far cry 2 prodaja na racun imena. Samo ubisoftu ipak malo vise vjerujem nego "posrnulom divu" Eidosu. Ipak ubisoft ima nekog iskustva s FPS-ima ^^ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Kaj se tiče Crysisa-čim se sjetim da ih je kupio EA mam mi je muka ![]() Koliko čujem već su ih natjerali na neke ustupke: http://www.bug.hr/master/vijesti/index.asp?id=80603
![]() |
![]() |
#29 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]() Stavit ću oglas u taliban news. Tražim bombaša s prodoičnom pozadinom za oslobođenje Cryteka od EAovih nevjernika. ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Spiderpig
Datum registracije: Jul 2005
|
|
![]() |
![]() |
|