|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
omega
moze li biti stetno po grafu ako se instaliraju omega driveri na standardni stock cooler? grafa sapphire ati radeon 9800pro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
hm nevidim poantu pitanja... zapravo, nerazumijem zasto bi bilo stetno?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
zato sto sam negdje procitao da omega driveri clockaju po defaultu gpu graficke do nekog sigurnog nivoa. ili sam ja to pogresno razumio? :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Good one ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Banned
Datum registracije: Aug 2004
|
evo nam bisera citat: moze li biti stetno po grafu ako se instaliraju omega driveri na standardni stock cooler? grafa sapphire ati radeon 9800pro. doh - ja radim drivere koje su stetni za graficku zato molim ljude da ih sto prije nabave i uđu u svjet štete lol nemogu se prestat smijat : ispricavam se nisam htio nikog uvrijedit ili mozda jesam , tko zna ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Lako je biti idiot i smijati se necemu, imao bi pravo da se smijes da sam ja to REKAO a ne pitao. Pitati i tvrditi nije isto. Ako pitam onda znaci da ne znam a da znam nebi pitao. Sa onim "idiot" nisam te htjeo uvrijediti ili mozda jesam, ko zna? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
usput hvala momcima koji su koliko-toliko normalno odgovorili ili se nisu pogrdno ponasali prema mom pitanju. zahvaljujem jos jednom. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
peace covjece! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
e fakat sorry senjanin zbilja te nisam htio uvrijedit ,samo si zbilja postavio cudno pitanje , pa normalno da ti sa grafickom nece biti nista,nitko ne radi drivere koji bi ljudima nanjeli stetu na njihovom hardware-u,slobodno ih mozes koristiti i nece ti se nista dogoditi grafi, znam 100% jer jedan moj frend ima 9800pro sa stock coolerom i sa omeginim 4.12 driverima mu sve leti i ne pregrijava mu se grafa - znam da sam malo (jako) pretjerao i josh jedanput sorry ne zelim s nikim bit u losim odnosima PEACE |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
samo sam jos htio nadodat da sa omega driverima nemozes clockat ali ti zato omega uvijek ima uza sebe rad linker sa kojim mozes clockat grafu , odnosno sada u novijim verzijama ti je u Advenced 3D-u i samo se instalira,dok prije si mogao birat dal ga hoces ili nece instalirat |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Administrator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Ancient
Datum registracije: Mar 2003
|
Što jedini????nisam čovjeku A rekao,samo sam pohvalio Omegu. A slažem se ako neko lijepo pita ma koliko bilo čudno ili bilo što drugo ipak nije odmah za drvlje i kamenje,već treba čovjeku odgovoriti isto tako lijepo.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|