PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   AMD Radeon (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=11)
-   -   omega (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=16136)

Sanjanin 09.01.2005. 17:39

omega

moze li biti stetno po grafu ako se instaliraju omega driveri na standardni stock cooler?

grafa sapphire ati radeon 9800pro.

Tr4f1ka 09.01.2005. 17:45

hm nevidim poantu pitanja... zapravo, nerazumijem zasto bi bilo stetno?

sNNooPY 09.01.2005. 17:47

: hitthewa : hitthewa : hitthewa

Sanjanin 09.01.2005. 17:50

zato sto sam negdje procitao da omega driveri clockaju po defaultu gpu graficke do nekog sigurnog nivoa. ili sam ja to pogresno razumio? :confused:

Mailman 09.01.2005. 17:59

Citiraj:

Originally posted by Sanjanin
zato sto sam negdje procitao da omega driveri clockaju po defaultu gpu graficke do nekog sigurnog nivoa. ili sam ja to pogresno razumio? :confused:
pogrešno si razumio....

ćiber_manija 09.01.2005. 18:17

Good one:D :D :D :D :clap:

Pantera-N 09.01.2005. 18:53

Citiraj:

Originally posted by sNNooPY
: hitthewa : hitthewa : hitthewa

:beer:

Hido 09.01.2005. 19:07

evo nam bisera
citat:
moze li biti stetno po grafu ako se instaliraju omega driveri na standardni stock cooler?

grafa sapphire ati radeon 9800pro.
doh - ja radim drivere koje su stetni za graficku zato molim ljude da ih sto prije nabave i uđu u svjet štete
lol
nemogu se prestat smijat : ispricavam se nisam htio nikog uvrijedit ili mozda jesam , tko zna ?

Sanjanin 10.01.2005. 16:05

Lako je biti idiot i smijati se necemu, imao bi pravo da se smijes da sam ja to REKAO a ne pitao. Pitati i tvrditi nije isto.

Ako pitam onda znaci da ne znam a da znam nebi pitao.

Sa onim "idiot" nisam te htjeo uvrijediti ili mozda jesam, ko zna?

Sanjanin 10.01.2005. 16:07

usput hvala momcima koji su koliko-toliko normalno odgovorili ili se nisu pogrdno ponasali prema mom pitanju.

zahvaljujem jos jednom.

sNNooPY 10.01.2005. 16:09

Citiraj:

Lako je biti idiot i smijati se necemu, imao bi pravo da se smijes da sam ja to REKAO a ne pitao. Pitati i tvrditi nije isto.
Ako pitam onda znaci da ne znam a da znam nebi pitao.
cuj, pitanje ti je fakat cudno. da si pitao dal su stetni po graficku i ne bi bilo tako ali si dodao ono "ak je na njoj stock cooler", pobogu...kakve veze ima stock cooler s grafom.

peace covjece! :beer:

Bleki 10.01.2005. 16:33

Citiraj:

Originally posted by sNNooPY
kakve veze ima stock cooler s grafom.

Ako nabavis 9800PRO saznat ces. Cooler je katastofalno los i kartica "gori" na def. frekvencijama. Tako da je bilo kakav OC sa takvim coolerm nemoguc.

Citiraj:

zato sto sam negdje procitao da omega driveri clockaju po defaultu gpu graficke do nekog sigurnog nivoa. ili sam ja to pogresno razumio?
Omega ne clocka, ali ima mogucnost, pomocu ATItoola, nalazenja max core i mem.

Hido 10.01.2005. 17:03

e fakat sorry senjanin zbilja te nisam htio uvrijedit ,samo si zbilja postavio cudno pitanje , pa normalno da ti sa grafickom nece biti nista,nitko ne radi drivere koji bi ljudima nanjeli stetu na njihovom hardware-u,slobodno ih mozes koristiti i nece ti se nista dogoditi grafi, znam 100% jer jedan moj frend ima 9800pro sa stock coolerom i sa omeginim 4.12 driverima mu sve leti i ne pregrijava mu se grafa - znam da sam malo (jako) pretjerao i josh jedanput sorry ne zelim s nikim bit u losim odnosima

PEACE

Hido 10.01.2005. 17:09

samo sam jos htio nadodat da sa omega driverima nemozes clockat ali ti zato omega uvijek ima uza sebe rad linker sa kojim mozes clockat grafu , odnosno sada u novijim verzijama ti je u Advenced 3D-u i samo se instalira,dok prije si mogao birat dal ga hoces ili nece instalirat

damir1 10.01.2005. 18:43

Omega rules: cheers2 : goood :

Sam Fischer 10.01.2005. 19:45

Ma daj dečki fakat ste pice.
Pa nek čovjek pita, bolje spriječit nego liječit.
Kaj mu niste mogli odmah objasnit, zato postoji forum da se pita.
@ bleki, svaka čast.
Jedini normalan.

Sanjanin 10.01.2005. 20:20

Citiraj:

Originally posted by Bleki
Ako nabavis 9800PRO saznat ces. Cooler je katastofalno los i kartica "gori" na def. frekvencijama. Tako da je bilo kakav OC sa takvim coolerm nemoguc.

Omega ne clocka, ali ima mogucnost, pomocu ATItoola, nalazenja max core i mem.

upravo zbog toga sam i pitao jer znam da je stock cooler katastrofa. i onda sam negdje pogresno razumio neku informaciju vezanu za omega drivere i zato sam i pitao.

tor 10.01.2005. 20:58

Citiraj:

Originally posted by Sanjanin
upravo zbog toga sam i pitao jer znam da je stock cooler katastrofa. i onda sam negdje pogresno razumio neku informaciju vezanu za omega drivere i zato sam i pitao.
Ma pusti. Ljudima očigledno dosadno pa podjebavaju. Bolje pitati nego nagađati.

Hido 10.01.2005. 21:42

eto objasnjenja bilo mi je dosadno pa sam moro nekog malo kurit, nadam se da se nece ponovit jer zbilja nisam mislio nista lose

damir1 11.01.2005. 19:31

Što jedini????nisam čovjeku A rekao,samo sam pohvalio Omegu. A slažem se ako neko lijepo pita ma koliko bilo čudno ili bilo što drugo ipak nije odmah za drvlje i kamenje,već treba čovjeku odgovoriti isto tako lijepo.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:37.