![]() |
omega
moze li biti stetno po grafu ako se instaliraju omega driveri na standardni stock cooler?
grafa sapphire ati radeon 9800pro. |
hm nevidim poantu pitanja... zapravo, nerazumijem zasto bi bilo stetno?
|
: hitthewa : hitthewa : hitthewa
|
zato sto sam negdje procitao da omega driveri clockaju po defaultu gpu graficke do nekog sigurnog nivoa. ili sam ja to pogresno razumio? :confused:
|
Citiraj:
|
Good one:D :D :D :D :clap:
|
Citiraj:
:beer: |
evo nam bisera
citat: moze li biti stetno po grafu ako se instaliraju omega driveri na standardni stock cooler? grafa sapphire ati radeon 9800pro. doh - ja radim drivere koje su stetni za graficku zato molim ljude da ih sto prije nabave i uđu u svjet štete lol nemogu se prestat smijat : ispricavam se nisam htio nikog uvrijedit ili mozda jesam , tko zna ? |
Lako je biti idiot i smijati se necemu, imao bi pravo da se smijes da sam ja to REKAO a ne pitao. Pitati i tvrditi nije isto.
Ako pitam onda znaci da ne znam a da znam nebi pitao. Sa onim "idiot" nisam te htjeo uvrijediti ili mozda jesam, ko zna? |
usput hvala momcima koji su koliko-toliko normalno odgovorili ili se nisu pogrdno ponasali prema mom pitanju.
zahvaljujem jos jednom. |
Citiraj:
peace covjece! :beer: |
Citiraj:
Citiraj:
|
e fakat sorry senjanin zbilja te nisam htio uvrijedit ,samo si zbilja postavio cudno pitanje , pa normalno da ti sa grafickom nece biti nista,nitko ne radi drivere koji bi ljudima nanjeli stetu na njihovom hardware-u,slobodno ih mozes koristiti i nece ti se nista dogoditi grafi, znam 100% jer jedan moj frend ima 9800pro sa stock coolerom i sa omeginim 4.12 driverima mu sve leti i ne pregrijava mu se grafa - znam da sam malo (jako) pretjerao i josh jedanput sorry ne zelim s nikim bit u losim odnosima
PEACE |
samo sam jos htio nadodat da sa omega driverima nemozes clockat ali ti zato omega uvijek ima uza sebe rad linker sa kojim mozes clockat grafu , odnosno sada u novijim verzijama ti je u Advenced 3D-u i samo se instalira,dok prije si mogao birat dal ga hoces ili nece instalirat
|
Omega rules: cheers2 : goood :
|
Ma daj dečki fakat ste pice.
Pa nek čovjek pita, bolje spriječit nego liječit. Kaj mu niste mogli odmah objasnit, zato postoji forum da se pita. @ bleki, svaka čast. Jedini normalan. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
eto objasnjenja bilo mi je dosadno pa sam moro nekog malo kurit, nadam se da se nece ponovit jer zbilja nisam mislio nista lose
|
Što jedini????nisam čovjeku A rekao,samo sam pohvalio Omegu. A slažem se ako neko lijepo pita ma koliko bilo čudno ili bilo što drugo ipak nije odmah za drvlje i kamenje,već treba čovjeku odgovoriti isto tako lijepo.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:37. |