|
![]() |
#1 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
treba mi neki benchmark...
nesto sto ce u isto vrijeme opteretit sve kaj se moze, znaci do ibera zagrijat proc, graficku, northbridge, diskove, sve... pa onda da na takvom full loadu izmjerim temperature za sve i vidim kak su bucni ventovi... A drugo, dajte mi neki program kaj mjeri temp diskova? imao sam ono nesto kao HDTemp al me zanima jel ima kaj bolje od toga i kaj moze mjerit vise diskova istovremeno... Tenks ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
SpeedFan za kotrolu ventova i pregled tempa(meni super prog...) Za zagrijavanje: Prime95( x2 ako imaš HT ili SMP), loopani 3dmark03/05 , kopiranje file sa optike na hard i to bi ti trebalo bit dosta, nakon pola sata provjeri stanje ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Re: treba mi neki benchmark...
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Re: treba mi neki benchmark...
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
dobro, graficka i nije nesto previse bitna jer je stara podrapana 7500 kanta, nego NB, CPU i HDD... znaci rezime: Prime 95 x2 (imam HT ![]() 3Dmark03 a sto se tice diskova, kopiram neki dvd... jel bolje puno malih ili jedan veliki file kopirat? ako to uopce ima veze... i jel to moze bit recimo ripanje DVD-a, sa recimo decrypterom (kao sigurnosna kopija naravno, ili samo za potrebe benchmarka - pozdrav modovi, kako je? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|