|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Kako dobiti secondary display opciju (display 2)?
Ovako:imam 7600gs na agp i nemogu dobiti drugi display u display properties -->settings....spojio bih tv preko tv outa.probao sam renistalirat drivere,sad dal imaju neki posebni ili?ili ima negdje u driverima opcija da se omoguci sec. driver?hvala
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Properties -> Settings -> Advanced -> Onda imaš nVidijinu karticu i tamo imaš Control Panel. Kada se on otvori odabereš opciju Set up multiple displays. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Ma daj,poludit cu...ovo slozio al 2h sam se zajebavao sa slikom,samo mi prikazuje crno bijelu sliku..sve opcije poprckao u nvidijinim opcijama al bezuspjesno..
![]() |
#4 |
It's all a joke
Datum registracije: Sep 2009
|
koji kabel koristis? s-video --> scart mozda??
![]() |
#5 |
nothin' to say..
Datum registracije: May 2005
|
Mozda zbog rezolucije tv-a prikazuje crno bijelu sliku.. probaj smanjit rezoluciju na minimalnu... Znam da meni na tv-u kada stavim preveliku rezoluciju ne prikazuje nista... plavi ekran, samo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Probao smanjit rezoluciju,nista ne mjenja,koristim onaj adapter iz kojeg idu tri kabla.a u tv je zastekani prek videa-onog zutog prikljucka...zna mi se desit kad prckam nesto po nvidia programu,stisnem apply,na tv-u se pokaze slika u boji na sekundu i onda nestane- plavi ekran...
![]() |
#7 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|