![]() |
Kako dobiti secondary display opciju (display 2)?
Ovako:imam 7600gs na agp i nemogu dobiti drugi display u display properties -->settings....spojio bih tv preko tv outa.probao sam renistalirat drivere,sad dal imaju neki posebni ili?ili ima negdje u driverima opcija da se omoguci sec. driver?hvala
|
Properties -> Settings -> Advanced -> Onda imaš nVidijinu karticu i tamo imaš Control Panel. Kada se on otvori odabereš opciju Set up multiple displays.
|
Ma daj,poludit cu...ovo slozio al 2h sam se zajebavao sa slikom,samo mi prikazuje crno bijelu sliku..sve opcije poprckao u nvidijinim opcijama al bezuspjesno..
|
koji kabel koristis? s-video --> scart mozda??
|
Mozda zbog rezolucije tv-a prikazuje crno bijelu sliku.. probaj smanjit rezoluciju na minimalnu...
Znam da meni na tv-u kada stavim preveliku rezoluciju ne prikazuje nista... plavi ekran, samo... |
Probao smanjit rezoluciju,nista ne mjenja,koristim onaj adapter iz kojeg idu tri kabla.a u tv je zastekani prek videa-onog zutog prikljucka...zna mi se desit kad prckam nesto po nvidia programu,stisnem apply,na tv-u se pokaze slika u boji na sekundu i onda nestane- plavi ekran...
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:59. |