|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Aug 2004
|
amd ili intel
Halo ljudi evo me malo tu , dosta vas spominju na svim živim stranicama tak da sam i ja malo odlucio doc imam jedno pitanje jel bi se vishe isplatilo uzet amd athlona64 3200+ 2.0GHz socket 939 ili p4 3.0GHz LLG socket 775 osobno mislim da athlon , p4 jede za dorucak al bi htio vidjet kaj vi mislite o tome ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
ne jede ga za doručak ali radi nekih stvari bi ti ja, makar intelovac, ipak pepoučio AMDa mada ne bi 939 već 754 ...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Ronon Dex
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: amd ili intel
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
hido, a da malkice smanjiš sig? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
Hvala unaprijed. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Gle svi se busaju o prsa o tome kako će moć napraviti upgrade, a isti su znali imati Bartona i promjeniti 4 SocketA ploče ![]() Realno - rjetko ko danas upgrade-a samo procesor, kupiš danas za bagatelu S754, kad više neće zadovoljavat tvoje potrebe (računalne naravno ![]() Hardware treba kupovati za danas, ne za prekosutra jer nikad ne znaš što donosi budućnost (osim ako se u slobodno vrijeme ne baviš staklenim kuglama ![]()
![]() |
#13 |
Banned
|
dokazano je da je athlon 64 3500+ s.939 bolji od p4 3.0 LLG s775 u svim testovima AMD rusi Intela i to sam vidjel vlastitim ocima sam kaj intel uzasno vodi u PC marku 04 koji je ionako napravljen i prilagođen za intelove p4 precesore |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
the luda ribetna
|
cat i vedran imaju praf(ne po 1 put ![]() kad kupujes komponente kupi za potrebe koje trebas... ak se os bahatit piknes si neko bolesno hladenje i od sranja napravis super stroj...prek 3.4 ti realno netreba proc ni za igre ni za programe...grafika je pak prica za sebe ![]() ja ti predlazem 754 jer 939 jos nije zrel...a pogotovo jos sada sa nf4 chipom...vidio sam test u bugu(SLI) i kazu da je savrseno radila..eh to je sad pitanje...jer ja resetiram komp 2 put u mjesecu ![]() ![]() al kaj ce ti to ak nemas grafiku:confused: moje misljenje |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Ronon Dex
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
Bok, virty! Jel dolaziš u Zagreb da napokon slistimo koju ![]() Što se tiče ploče i proca, prezadovoljan sam. Ima par malo debilnih detalja (smještaj 4-pinskog ATX konektora, bezvezan hladnjak na NBu, kopča na AGP slotu, šugavi IDE kabeli), ali kad sve upogoniš, super, nemam prigovora. Jedino mi je sada malo žao što nisam čekao DFI 939, ali opet, još nitko ne zna kakva je ploča, a i nF4 još vjerojatno pati od dječjih bolesti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Ronon Dex
|
Citiraj:
![]() Imaš pravo za 939, nF4 ima sitnih problemčića pa nije frka za 5-6 miseci preć i na tu platformu. A tad će i cijene biti prihvatljivije! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
Ma gledam memorijsku propusnost koja je skoro duplo veća na 939 socketu pa mi zato nije niš jasno...:confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Socket 939 ima izvrsni DC, socket A ima drek, a 754 nema
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#29 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
the luda ribetna
|
eh eh ko bi reko ova asusica koja je kod (nf4) je najbolja do sad cak i dere msi nf4?!pa ak os s939 baziran na nf4 deri po asusici...bas je i lijepa crna ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|