|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Preporuka prijenosnika do 3,5 K KN
Molio bih za neku preporuku za neki low-end laptop do 3,5 soma kuna. Prijenosnik će bit namjenjen jednoj studentici FFZG-a. Grafički podsustav je apsolutno nebitan, a bilo bi poželjno da je manje mase i što bolje tipkovnice i zaslona. Naravno, koliko je to moguće u tom niskom cjenovnom rangu. Ja sam gledao nešto ovako: Acer Aspire 5536-643G32Mn za 3450 KN. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Za tu namjenu dovoljno. Jedino mi se masa (2,8kg) čini problematična za jednu nježnu djevojku. A neki netbook tipa Lenovo s10e?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Eto pogledaj i ovaj iz mog potpisa...Lap je dobar i kvalitetan ![]() http://www.protis.hr/artikl.aspx?id=11000&servisID=1
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
LP |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
8400 je jedna od najslabijih neintegriranih grafi i ne znam šta te ima rajcati kod nje. S njome se sigurno nećeš naigrati. Eventualno nešto zahtjevno tipa Quake 1 & 2.
![]() |
#8 |
Premium
|
Ovisno o verziji jer niti sve imaju 16 shadera (samo GT i GS, dok G ima samo 8) niti DDR3. Kao što piše ovdje, najjača 8400GT je nešto slabija od desktop 8500GT. http://www.notebookcheck.net/NVidia-...GT.3708.0.html
![]() |
#9 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Ja imam GTA San Andreas i igram ga na nativnoj rezi (1280x800) sa med/high detaljima..pa eto,ako sta pomaze.. ![]() PS i ja mislim da je dosta bolja od X3100
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Za tu lovu koliko gore piše za acera 3383,27 neće nači bolje 3gb rama i 320harda... I još i bluetooth. Jedino amd a jebiga nemože bit idealno bar je dual core 2.10, jeftinije od nekih netbooka haha kupi dok uopče ima i bježi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
Amila nema više u ponudi, a nema ni Acera barem što se Protisa tiče. No, Acera sam naposlijetku našao sam u Telebitu za približno iste novce. Stiže u četvrtak ![]() Hvala svima na pomoći. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|