|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
![]() Jel moguće imati 2 vrste numeriranja stranica u jednom office dokumentu? Treba mi sljedeće: Prvih 3-4 stranica nije numerirano zatim su dvije stranice rimskim brojevima ( I i II) Nakon toga standardno numeriranje normalnim brojevima, počevąi od 1 Nekako mi se čini da to nikako neide, probal sam raznorazne načine s ALT-F9, dobijem sve vrste i brojanja i numeriranja, ali ovo svoje nikako niti pribliľno. Hvala, pozdrav Zadnje izmijenjeno od: vlovrec. 31.08.2009. u 20:09. Razlog: nije riješeno ipak |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Pozdrav, moguće je to napraviti..treba se poigrati sa sekcijama..ako te zanima, javi se na pm... pozdrav |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
ETo, ja zapeo :-( Razdijelim dokument na 3 sekcije. Idem umetati i ubaci mi svugdje isti tip numeriranja. Brojevi idu redom kojim želim (svaku sekciju numerira ispočetka) Ali svugdje stavlja one koje na prvu stranicu stavim :-( probal sam par puta, svaki put mi je drukčije, nekak mi se čini na mu se brka nekaj :-( Ili ja sustqavno negdje griješim?? Citiraj:
Malo nagovaranja i uspjelo je. Svakako je povezival s prethodnim sekcijama na neki način. Klikne se na zaglavlje i podnožje i tamo se podesi da nije "isto kao i u prethodnmi sekcijama" Hvala svima, može lock ![]() Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 31.08.2009. u 20:46. |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|