![]() |
(riješeno) Word - dvije vrste numeriranja
Jel moguće imati 2 vrste numeriranja stranica u jednom office dokumentu?
Treba mi sljedeće: Prvih 3-4 stranica nije numerirano zatim su dvije stranice rimskim brojevima ( I i II) Nakon toga standardno numeriranje normalnim brojevima, počevąi od 1 Nekako mi se čini da to nikako neide, probal sam raznorazne načine s ALT-F9, dobijem sve vrste i brojanja i numeriranja, ali ovo svoje nikako niti pribliľno. Hvala, pozdrav |
Pozdrav,
moguće je to napraviti..treba se poigrati sa sekcijama..ako te zanima, javi se na pm... pozdrav |
Citiraj:
Ako zapne se javim, hvala, pozdrav |
Upravo tako, 3 sekcije....
ako zapneš samo se javi... sretno..pozdrav |
Citiraj:
Razdijelim dokument na 3 sekcije. Idem umetati i ubaci mi svugdje isti tip numeriranja. Brojevi idu redom kojim želim (svaku sekciju numerira ispočetka) Ali svugdje stavlja one koje na prvu stranicu stavim :-( probal sam par puta, svaki put mi je drukčije, nekak mi se čini na mu se brka nekaj :-( Ili ja sustqavno negdje griješim?? Citiraj:
Malo nagovaranja i uspjelo je. Svakako je povezival s prethodnim sekcijama na neki način. Klikne se na zaglavlje i podnožje i tamo se podesi da nije "isto kao i u prethodnmi sekcijama" Hvala svima, može lock :respekt: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:47. |