|
![]() |
#1 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
TvAnts + HRT2 = 0
Zna li netko zašto TvAnts više ne funkcionira za HRT2? Tj. nikada nema dovoljno "buffera" za gledanje... Treba neke custom servere ili!? Prije se fino dalo pogledat tu i tamo, sad buffer ne prelazi 20% i u naboljem slucaju se moze uhvatit 1s slike svakih 1-2h. Za nas koji 20g placamo pretplatu, a upadamo u onih 20% koji nemaju ni analogni ni digitalni signal, to je jedina nada za tekme i sl... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
OiV + HRT = ?
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 | |
Guest
|
Citiraj:
Anyway, satelitska nije skupa, a ako placas tu magicnu pretplatu dobis preko nje skoro djabe za gledat nase programe! |
|
![]() |
![]() |
#4 |
"Samo vodu ne!"
|
Tko to zna!? Ja mislim da je OiV samo broj telefona i izlika za nesposobnost i krađu HRT-a. Zvao sam ih 2 puta da dođu i izmejre signal. Prvi put su našli signal na onom malom televizoru. I to na cesti ispred moje kuće. U dvorište nisu ulazili. Rekli su, nije potreebno. Osobno mislim da nisu nasli ništa, ali dobro. Nakon toga sam privatno provjerio i ako se dobro sjećam (bilo je davno) do mene dolazi 3 refleskija signala. Slika se analogno sa 3 vanjske riblje kosti i 2 pojačala na par minuta može donekle namjestiti (još uvijek je gotovo negledljivo) ali onda zapuše vjetar i negdje pomakne granu na jednom od 3 mjesta refleksije, i slike nestane. To sam javio OiVu i HRTu (čak razmejnio 10-20 mailova sa ljudima na najvišoj poziciji koji su svi redom nepismeni i nekulturni), i njihov službeni odgovor je bio: "Žao nam je, upadate u onih 5% (u stvaronsti puno više - većina mojih susjeda) koji zbog konfiguracije terena ne primaju signal". Na moju molbu dobio sam cinični popust od 5% za sat opremu i to samo ako kupuejm u nekim trgovinama koje su mi preporučili. I koliko ja znam još se na onu preptlatu plaća dodatno za satelit. E to je nešto što neću napraviti nikad. Ali spremam se polako i pratim situaciju. Kod prvog kaosa koji se kod njih desi, tuzit cu ih. I trazit cu povrat svih pretplata u posljednjih 20 godina. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Ako imaš ADSL, rokni MaxTV i gotovo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
"Samo vodu ne!"
|
Onda se plaća nešto godišnje. Ili jednokratno. Nije bitno. Nije stvar novca, nego principa. Ako već plaćam porez na TV prijem kako je to zakonski regulirano u obliku pretplate, onda i hoću taj prijem. Jer to što oni kažu da nemam sreće što sam u tih 5% koji ne mogu primati signal, a istovremno mi tu uslugu naplacuju 20g., je u najmanju ruku licemjerno. Zapravo je to najobičnija krađa u ostatku svijeta, ali u Hrvatskoj, eto, nije. Ma doći će i to na red jednom. Ali onda cu ja biti spremniji. Ali sve je to OT totalni. Ja sam vas pitao za TvAnts. Postoji li kakva caka? Neki novi server ili sto li vec? Jer prije je to uredno radilo, a sad je gotovo nemoguce ulovit više o par sekundi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Guest
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() U mom kraju uopće nema signala HRT-a. Što da radim i, ako se ništa ne može učiniti, trebam li plaćati RTV pristojbu? Citiraj:
|
|||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|