|
![]() |
#1 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
![]() Ako ste ikad u životu imali komada onda znate koja to gnjavaža zna bit. Nismo ni mi muški niš drukčiji, vjerojatno se babe nađu na kavi i tračaju nas na isti način kak i mi tračamo njih. Da, drage pripadnice ženskog spola, dečki tračaju! Naravno, mi ne komentiramo kad zaboravite naš rođendan, jer se to nemre desit. Mi komentiramo cice, dupe, vašu ovisnost o sapunicama, šminki, odvratni okus tekućeg pudera kad vas poljubimo u vrat. A za vas sveevo malih naputaka o muškom rodu. 1. Mi ispuštamo čudne zvukove noću. Prdimo, hrčemo, češemo si jaja. To je tak i to nebute promijenile. Ne bumo se naljutili kad nasbubnete pod rebra ili okrenete na stranu. Ne bumo ni skužili. 2. Postoje dvije vrste muškaraca. Oni koji stalno nose potkošulje i oni koji ih nikad ne nose. Ak ih ne nosimo, nema šanse da nas nagovorite da je to zdravo i higijenski. Ak ih nosimo, podatak da potkošulja glupo izgleda ispod bijele košulje nije nikakav argumant za promjenu. 3. Ostat doma i gledat Ligu prvaka radije nego otić s vama u kino na Engleskog pacijenta NIJE znak da vas prestajemo volit. Nogomet je način života. Ak odložimo seks za dva sata jer sad igra Manchester,budite uvjerene da će to bit tako. Iskoristite to vrijeme za dugu kupku. 4. Muškarci MRZE usisavanje, pranje suđa, peglanje islične stvari. Ak već za vašu ljubav sve to radimo, imajte bar malo obzira panam nemojte napravit plan u kojem ćemo to morat radit dvaput dnevno. Jer onda baš nećemo. 5. Mi volimo žensko tijelo. Mi volimo cice. Mi volimo oskudno odjevene curice. Ak se okrenemo za njima ne znaći da nam niste više lijepe. 6. Ne volimo kad se naše djevojke oblače ko curice iz točke 5. To kaj se ne oblačite ko one je razlog zašto smo s vama, a ne s njima. Više volimo kad se obučete decentno i seksi. Nikako vulgarno. 7. Nama se kita diže svako malo. Volimo ševit. Ako nam to uskraćujete iz bilo kojeg razloga otišli bumo drugdje. Također, ak nam se ne da ševit, nema tog boga ili vraga koji bu nas natjeral. Ovaj scenario se pojačava s godinama. > > 8. Otić s frendovima na roštilj i cugu bez vas je veliki gušt. Iz više razloga. Niko nam ne gleda u tanjur. Niko nam ne broji pive. Možemo pričat ko zadnje seljačine, a ne onim čudnim književnim govorom koji nas pokušavate naučit. Ne moramo svako malo gledat da li vam je dosadno. Možemo ić doma kad se nama hoće. 8. Mrzimo obiteljska okupljanja, nedjeljne ručkove, rođendane, krizme, krštenja. Mrzimo sve kaj uključuje vaše i naše stričeve, ujne i pašance od za ove prvog susjeda tete Mire. Radije bi si brijali jaja tupom britvom. 9. Muškarci ne pamte rođendane, imendane i godišnjice. Da nas neko ne podsjeti, zaboravili bi i svoj. Jedino kaj pamtimo je kad je Božić, Nova Godina, Uskrs i dan sv.Patrika. To pamtimo samo zato kaj se onda jede i pije. 10. Nama je svejedno da li bumo išli u grad neobrijani i u starim trapericama. Zapalili bumo pljugu na cesti. Ak vidimo frenda bili bumo glasni. 11. Nokti na nogama se režu kad se počnu savijat i bolit. Ne prije. 12. Imamo omiljenu majicu. Stara je i izlizana. Ima rupu pod pazuhom. Nemojte si dozvolit trenutak gluposti pa je hitit. To je dovoljan razlog za razvod. 13. Tvrdoglavi smo i mislimo da smo najpametniji. Ne pokušavajte savjete iz Cosma i Oprah pokušavati na nama. Mi nismo normalni svjetski muškarci. Mi smo Hrvati. Mi smo najpametniji. Nemojte se svađat s nama. Najbolje kaj možete napravit je složit se s nama i napravit po svome. 14. Auto je bitna stvar u životu. Zato treba stalno prčkat po njemu. Mi znamo sve o autima. ne zovite auto mehaničara. 15. Kad nekaj popravljamo nemojte stajat iznad nas i kokodakat. Rukovanje kompliciranim alatima (šarafciger) zahtjeva svu našu koncentraciju. 16. To kaj pijani zapjevamo "Ubi tovara/purgera" neznači da mrzimo tvoju tetu Anu. 17. Nikad, ponavljam, nikad nam prije seksa nemojte pogledat među noge i reć: "Kaj je ovo?" Ni mi ne komentiramo vaše obješene cice i celulitna bedra. 18. Pivski trbuh je u kvartu mjera vrijednosti. Trčanje i trbušnjaci ne dolaze u obzir. 19. Mrzimo se šetat. Nam niš gore nego ruku pod ruku po "korzu". Radije seks drugi put ovaj tjedan. 20. Ak se prijetite da bute se vratili mami, onda odite. Prije nego kaj počne tekma. 21. Playstation i komp nisu nepotrebne hrpe plastike. Ko da smo mi oduševljeni vašim kompletima Moje tajne I Cosmopolitana pod stolićem za kavu. Tak vam je to curke drage. Naravno da sve ovo nije baš ok, al je tak. Malo smo teški i zajebani. Al vas volimo. Mazimo I pazimo. I nakon svega ovoga jedan nevjerojatan podatak. Baš volimo donijeti vam kavu u krevet. mislim da je to vec bilo al vrijedi se prisjetit ![]()
![]() |
#2 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
ovo je prebolesno tuzni istinito ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
uf,ovak se vec dugo nisam nasmijao... ![]() al tocno je kaj fish veli...ima tu i istine... Al jedno stoji - bez cura, žena, djevojaka se u zivotu ne moze.... ![]()
![]() |
#4 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() I da žene su financijski utrošak, a u Linksu imam samo 3% popusta, a hardware je skup ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6 | |
the luda ribetna
|
Citiraj:
![]() ![]() zene su skuuuuuuuupe ![]() ps fleks nisi reko da je 6800le fuj i da ju oces van iz kompa? ![]() ps samo 3% los si ja imam 10 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
JDM
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() a jesi lud... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
the luda ribetna
|
Citiraj:
![]() ps dam me draga cuje da ju ovak komentiram bi me ubila ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
|
Joj fleks...to sad velis...kad ti komad dodje i omota se oko tebe bus odjebo nvidiju i cijeli komp... ![]() Kad vam cure prigovaraju...jedan savjet...iskljucit se i gledat dalje telku i na kraju rec "da draga, imas pravo" i onda nastaviti svoju filozofiju... Zapravo, nemojte mene slusat, zato sam sad i bez cure ![]() Ova moja spika se tolerira 5-6mjeseci a onda moras ipak poslusat kaj veli..ja nisam i evo di sam... ![]()
![]() |
#12 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
S curama se ne može, a bez njih još gore ![]() Mene već fata kriza... puno je mjesec dana... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
M.U.P.
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
A gledajte kada nadjete jednu koja vam pase onda ste gotovi ![]() Ona zna da bi ju upucao da mi ucini nesto nazao kompu kao i sto ja znam da je pustim da gleda rubi makar to znacilo da ce se rucak ohladiti ![]() Uglavnom cure su poprilican trosak ali opet sam radje sa njom nego za ekranom ![]() ![]()
![]() |
#19 |
JDM
|
Ja pokušavam prek ljeta žene terat od sebe. To je mojih & PCovih 3 mjeseca ljubavi i sloge. Eventualno koja na moru 2 tjedna. Onak prek školske godine kad imam vremena mi još i prođe. Ali sad... Nema šanse. Da imam sad žemsku bi kurac u pol 4 nabijo po tastaturi.... Ljeto = PC i cijelonočne pijanke sve to zapakirano bez žena. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Čudan si ti malo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Moderator
|
Fleks...nemam ti kaj za rec ![]() Nisu cure toliki trosak...ovisi na kakvu naletis ![]() Ma najveci je problem kad trebas kupiti nekakav poklon (za rodjendan ili neku drugu prigodu)...EEE koji je to meni problem...Totalno nemam inspiracije... Mislim, kad je frendu rodjendan, dodjes za zamotanom pivo, a on kad otvori i vidi pivu sretan je ko malo dijete ![]() A kod cura...huh...najgora stvar... Ajd dajte neke pametne prijedloge za ubuduce ![]() ![]()
![]() |
#23 | |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
ja sam riješio 2 muhe jednim udarcem.... moja je upisala FER,ide studirat informatiku!voli sve što vole i ostale cure,ali voli i kompove,odnosno zna i više od surfanja i worda! za rođendan sam joj poklonio Zalman 7700b cu! tu večer sam i dobio! ![]() PATITEEE!!!! p.s : zanima me kaj bi bilo da joj kupim A64? ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
imam ja nesto slicno.. ![]() MANIFEST MUSKARACA (jednom zauvijek!) Gospodjama, gospodicnama, damama, suprugama, djevojkama, zarucnicama i svima drugim zenama: 1. Ako mislis da si predebela, tada vjerojatno i jesi! Ne pitaj me nista o tome, ne zelim odgovoriti na to pitanje. 2. Kada zelis nesto, dovoljno je da to i zatrazis. Da pojasnimo jednu stvar: Mi smo JEDNOSTAVNI! Mi ne razumijemo nikakva suptilna i indirektna pitanja! Ona jednostavno ne funkcioniraju kod nas! Cak ni ona suptilna i indirektna pitanja, koja bi svakoj zeni trebala biti jasna! 3. Kada postavis neko pitanje, na koje u biti i ne ocekujes odgovor, nemoj se cuditi kada dodje odgovor koji nisi htjela cuti! 4. Mi smo JEDNOSTAVNI! Kada te zamolim da mi dodas kruh, mislim upravo to - da mi dodas kruh! Time ti ne predbacujem sto kruh nije na stolu. Kod nas nema nekih skrivenih poruka niti predbacivanja. Mi smo stvarno JEDNOSTAVNI! 5. Mi smo JEDNOSTAVNI! Nema nikakvog smisla da me pitas na sta upravo mislim! 96,5 posto vremena muskarci misle na sex! Ne, mi nismo opsjednuti, to je jednostavno jedna stvar, koja nam pricinjava najvecu radost! 6. Mi smo JEDNOSTAVNI! Ponekad ne mislim samo na tebe. To nije nista strasno. Molim te da se naviknes na to. Zato te molim da me ne pitas na sto mislim, ako nisi spremna rezgovarati o politici, ekonomiji, filozofiji, nogometu, alkoholu, sisama, guzicama ili autima. 7. Petak/subota/nedjelja = puno zderati = prijatelji = nogomet na televiziji = pivo = losi maniri. To ti je kao puni mjesec ili plima i oseka - jednostavno neizbjezno! 8. Kupovina mi ne pricinjava nikakvo zadovoljstvo i nikad, bas nikad nece! 9. Kad idemo negdje van, sto god da imas na sebi super ti stoji. Kunem se! 10. Imas dovoljno odjece i obuce. Plac je ucjena! Da sam sebe dovedem do financijske propasti nije nikakav dokaz moje ljubavi prema tebi ! Poslao: VIRUS 10.12.2003 19:47 Odgovori 11. Vecina muskaraca ima 3 para cipela. Ponavljam: Mi smo JEDNOSTAVNI! Ne znam odakle ti ideja da ja mogu znati koji ti od tvojih 30 pari cipela najbolje stoji. 12. Jednostavni odgovori poput da ili ne su potpuno dovoljni kod svakog pitanja! 13. Kada imas problem, zamoli me samo da ti pomognem rijesiti ga. Ne ocekuj isto sazaljenje koje inace dobivas od svojih prijateljica. 14. Glavobolja koja traje 8 tjedana nije glavobolja! Idi doktoru! 15. Kada kazem nesto sto se moze dvojako tumaciti i jedno od tumacenja te uznemirava, budi sigurna da mislim ono drugo! 16. Svi muskarci vide samo 16 boja! Trula visnja je voce, a ne boja! 17. Mi volimo pivo kao sto vi volite rucne torbice. Vi nas ne razumijete; ne razumijemo ni mi vas! 18. Kada te pitam sto ti je, a ti kazes da nije nista, vjerovat cu ti i ponasati se kao da nista nije bilo! 19. Nemoj me pitati da li mi se svidjas! Kada ne bi bilo tako, ja ne bih vise bio tu gdje jesam! 20. I na kraju osnovno pravilo: U slucaju najmanje nedoumice, dileme ili sumnje, o cemu god se radilo, uzmi uvijek ono najjeftinije ili najjednostavnije!!! MI SMO STVARNO JEDNOSTAVNI!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
![]() BSA ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
a to i je najtragicnije sta se vecina nas moze naci u tome u vecini tocaka.. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|