|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
Automatsko lokanje tema
Mozda ne bi bilo lose da napravite (ako je to moguce) da se teme u nekim podforumima npr. 'Softverski problemi' i 'Hardverski problemi' automatski zakljucaju nakon cca 1 godine, jer vidim cesto da likovi dizu teme stare po godinu-dvije i odgovaraju na njih. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
A čuj, nekad ljudi dignu temu baš zato da ne bi morali otvarat novu ako imaju sličan/isti problem. Al naravno da ima i kriplova koji će odgovorit na pitanje iz siječnja 2004. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Nema smisla, dapače -potičemo nastavak starih tema s istim problemom, prije nego otvaranje nove. No, ima i onih koji odgovaraju bez da pogledaju kome i od kada je tema, to ne možemo spriječiti no to se lako rješava. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
A da se uvede Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Još kad bi ga napisali… Tako se dolazi do još jednog problema: Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
a za sve ostalo tu je mastercard. imho nema smisla lockati ista al necu vuc macka za rep ![]()
![]() |
#8 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nema potrebe, to se ionako ne događa jako često, a i kad se dogodi, u pola slučajeva je to s dobrom namjerom, a u drugoj polovici radi spamanja ili pametovanja. Na Problemima su generalni problem vrlo nejasni naslovi, nedovoljno objašnjen problem, nepismenost i nestrpljivost tako da je podizanje starih tema samo kap u moru.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
a pazi da se tamo obicno javljaju ljudi kojima je kanta krepala i ne radi. Ne mozes od njih u takvoj situaciji ocekivati smirenost, razum i osnove pismenosti koje im jos u skoli nisu utukli u glavu pa odakle da ih sada vade kada ne mogu na google? ![]() Naslovi....prica za sebe. Vjerujem da svakog od nas prijatelji, kolege, potpuno nepoznati ljudi dave za neke svoje razne probleme s kantama. I obicno mi treba poprilicno da iz njih izvucem sto je tocno problem. Zato se i ne cudim nepreciznim naslovima. Vecinom se tek nakon par pitanja i odgovora unutar threada definira sto je tocno problem. A za stare teme....osobno sam za lock nakon par mjeseci. Znam da tor forsira stednju bitova i koristenje starih tema ali ponekad i sami modovi dovode stvari do apsurda. Da ovdje pricamo o arheologiji mozda bi bilo razumljivo ali meni osobno je thread u kojem se preporucuje hardver i rjesenja iz 2004. s par novih postova neprobavljiv. Prvo pol sata razmisljam koji je k tim ljudima da preporucuju nekome athlona 2500+ kao best buy a tek se onda sjetim pogledati datum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Ma nema potrebe. Ovako je dobro, uvijek se možeš jednostavno nadovezati na temu. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
Evo najsvjeziji primjer >> http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=5825 Ako je to vama ok onda dobro, ali po meni nije normalno drzati teme stare 5-6 godina (pa i godinu-dvije) otvorene za raspravu, gdje je tu logika... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Uptime 99.99%
|
Onda je lakse implementirati upozorenje prilikom postanja da je post stariji od X dana, i sam korisnik mora kliknuti na to. Nego ici lockati sve topice.
![]() |
#13 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() |
#15 |
Administrator
|
Ajd, budemo vidjeli jel bi to šljakalo kod nas. |
![]() |