![]() |
Automatsko lokanje tema
Mozda ne bi bilo lose da napravite (ako je to moguce) da se teme u nekim podforumima npr. 'Softverski problemi' i 'Hardverski problemi' automatski zakljucaju nakon cca 1 godine, jer vidim cesto da likovi dizu teme stare po godinu-dvije i odgovaraju na njih.
|
A čuj, nekad ljudi dignu temu baš zato da ne bi morali otvarat novu ako imaju sličan/isti problem. Al naravno da ima i kriplova koji će odgovorit na pitanje iz siječnja 2004.:D
|
Nema smisla, dapače -potičemo nastavak starih tema s istim problemom, prije nego otvaranje nove. No, ima i onih koji odgovaraju bez da pogledaju kome i od kada je tema, to ne možemo spriječiti no to se lako rješava.
|
A da se uvede
Citiraj:
|
A čuj, svaki problem ima riješenje. Kad - tad :D
|
Još kad bi ga napisali…
Tako se dolazi do još jednog problema: Citiraj:
|
a za sve ostalo tu je mastercard.
imho nema smisla lockati ista al necu vuc macka za rep :) |
Nema potrebe, to se ionako ne događa jako često, a i kad se dogodi, u pola slučajeva je to s dobrom namjerom, a u drugoj polovici radi spamanja ili pametovanja.
Na Problemima su generalni problem vrlo nejasni naslovi, nedovoljno objašnjen problem, nepismenost i nestrpljivost tako da je podizanje starih tema samo kap u moru. |
a pazi da se tamo obicno javljaju ljudi kojima je kanta krepala i ne radi. Ne mozes od njih u takvoj situaciji ocekivati smirenost, razum i osnove pismenosti koje im jos u skoli nisu utukli u glavu pa odakle da ih sada vade kada ne mogu na google? :D
Naslovi....prica za sebe. Vjerujem da svakog od nas prijatelji, kolege, potpuno nepoznati ljudi dave za neke svoje razne probleme s kantama. I obicno mi treba poprilicno da iz njih izvucem sto je tocno problem. Zato se i ne cudim nepreciznim naslovima. Vecinom se tek nakon par pitanja i odgovora unutar threada definira sto je tocno problem. A za stare teme....osobno sam za lock nakon par mjeseci. Znam da tor forsira stednju bitova i koristenje starih tema ali ponekad i sami modovi dovode stvari do apsurda. Da ovdje pricamo o arheologiji mozda bi bilo razumljivo ali meni osobno je thread u kojem se preporucuje hardver i rjesenja iz 2004. s par novih postova neprobavljiv. Prvo pol sata razmisljam koji je k tim ljudima da preporucuju nekome athlona 2500+ kao best buy a tek se onda sjetim pogledati datum :D |
Ma nema potrebe.
Ovako je dobro, uvijek se možeš jednostavno nadovezati na temu. :) |
Evo najsvjeziji primjer >> http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=5825
Ako je to vama ok onda dobro, ali po meni nije normalno drzati teme stare 5-6 godina (pa i godinu-dvije) otvorene za raspravu, gdje je tu logika... |
Onda je lakse implementirati upozorenje prilikom postanja da je post stariji od X dana, i sam korisnik mora kliknuti na to. Nego ici lockati sve topice.
|
|
Tako je, mislim da sam vidio plugin za vBulletin
|
Ajd, budemo vidjeli jel bi to šljakalo kod nas.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:44. |