|
![]() |
#1 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
tužna vijest za ruđeraše
evo gledam ovu krizu na novoj i odjednom veli spiker kao požar pizzerije na peščenici, kad ono imam šta vidjeti: http://dnevnik.hr/vijesti/crna-kroni...ijedzenih.html ne znam da li znate tamo dečke, ali su stvarno ljudine koje već 100 godina rade... nejednom se zapio sa vlasnikom, uzimao ogromne narudžbe za rođendan i takve skupove, uvijek se tu koja free porcija ili piva našla uz zdravu zajebanciju. da ne spominjem 5 godina ruđera i vrijeme provedeno tamo sa ekipom, profesorima, prepisivanjem etc. baš me eto pogodilo da je nestao taj birc koji je stvarno već postao omiljena kavana ruđeraša (vjerovatno i grafičara), a da ne pričam koliko je tamo prošlo kvartovskih priča i događaja. inače se zove song već par godina, a stoljećima je bio gem, pa im čak na flajerima piše ogromno song, a ispod toga sitnim slovima "bivši gem", jer valjda pol hrvacke zna za gem. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Aupicku, pa tamo sam proveo pola nastave ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
![]() |
![]() |
#8 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Ahh, Song... tamo je toliko očajna kava, ali nema veze mi svejedno umjesto na sat koji put se zaletimo tam, da popijemo tu odurnu kavu ![]()
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Steta. Imao sam lijepe uspomene tamo dok sam isao u Ruđer... :-( |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
najjača birtija, gazda kralj i svi tam, baš mi je žao... di bumo sad išli kad bumo markali ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prečupavi mod
|
Kod Luje ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
gem je gem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Prečupavi mod
|
Lujo je car ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
ja sam ove godine maturiro... jucer mi je suza krenula kad sam to vidio... tamo sam ostavio 80% svog dzeparca i sati i sati... decki koji rade tamo su, kako je vec netko reko, LJUDINE i LEGENDE i stvarno mi je zao bilo kad sam vidio i cuo jucer ![]() ![]() ![]()
![]() |
#16 |
Guest
|
Ah, ta dobra vremena tokom nastave ispijajuci hladnu žuju i igrajući na malo nakošenom biljaru. Ili naručivanje picete, valjda najbolja moguca klopa za veliki odmor. Sad stvarno nemam razloga za otici do skole makar jednom godisnje ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
ma gazda bu to sredil do 9. mj ziher ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Bannija :D
Datum registracije: Feb 2008
|
A jebote, pa gazda kafića je bio skupa samnom u podstanarstvu u porečkoj ulici, ja sam otišao u 4. mjesecu od tamo on i njegovi su ostali još... Baš mi je žao lika, bio je skroz ok, i on i njegov supruga, al brijem da mu je bilo osigurano, barem mi je tako pričao, tako da bi to trebalo uskoro opet bit sve sređeno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
danas sreo gazdu u firmi i veli da će vjerovatno tokom 10og mjeseca biti up & runnin' |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|