|
![]() |
#1 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
HL2 kraj...
sa malo zakasnjenja odigrao hl2... * s p o i l e r * i dodem do kraja upucam sareni balun, stvar niti eksplodira do kraja tako ni ne vidim neku spektakularnu eksploziju , nego se sve stane pojavi se onaj kreten sa aktovkom, nesto kaze i nestane u crnom i kraj?!!?!?! a ako su ubili Alyx ,necu igrat nastavak i . * s p o i l e r * kraj je jednostavno u k***************** ![]()
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Re: HL2 kraj...
Citiraj:
Ispravak: tip s aktovkom se ne pojavljuje, on je uvijek tu negdje, kontrolira vrijeme i prostor...ako si pažljivo promatrao, on se pojavljuje u više manje svakom drugom levelu, samo te pogleda i odšeta...uvijek je na mjestu na kojem ga najmanje očekuješ... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
meni je najjače kad se G-man pojavi na televizoru...koji uopće nije uštekan u struju (ostale telke u igri jwsu)....BBRRRRRRRRRR ![]() kraj je zaku*ac....ono nema nikakvog šefa , eksplozije ili hepi enda sa onom fine bitch ![]() početak je kopija (približno) Red Faction 1 (pogotovo fore sa stun palicama)...a i dosta priče podsjeća na RF ali i sa svim tim nedostacima HL2 je definitivno FPS godine (ako ne i igra godine....ali s obzirom na WoW...hmmmm) bilo ju je dobro odigrati...ali da ću je pamtiti po nećem posebnom...baš i ne e da i prelagana je (na Hard) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() Igrao HL 2, trenutno pičim WoW na US serverima ... Stari moj, TO je igra godine ![]() Ako ikako možeš - pljuni kintu za EU preorder i igraj početkom 2005. - nečeš zažaliti niti sekunde ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Lich
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
Evo ja sam na Burning blade serveru sa Elanys, lvl.29 Night Elf hunter. Na tom serveru ima najvise Hrvata ja mislim.
Athlon64 3400+ 512kb/ABIT K8V MAX3 2x WD RAPTOR 36gb@RAID 0 Pioneer DVD+RW d.l. + Lg DVD-rom Leadtek 6800gt@400\1100 2x 512 ddr Kingmax, 433Mhz Chieftec,Midi DRAGON+Antec 550w Samsung 19" Dynaflat SM997DF SB Live! 5.1 + Creative 5.1 P580 2001:22,236/2003:12,429/2005:5,344 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Lich
Datum registracije: Jun 2004
|
p.s Darth kolega, valjda ce se moci kupiti u ducanu ako ikada dodje u hrvatsku, a sto se tice mjesecnog placanja, postoje kao neki bonovi koji se mogu kupiti i onda samo upises njihov key da nadolpatis racun, slicno kao Vip ili Simpa, samo sto je opet pitanje oce li i toga biti kod nas. Ako ne, kartica ti je jedina opcija ostala :mad: (meni placa frend koji placa za jos dvoje ljudi ![]() ![]()
Athlon64 3400+ 512kb/ABIT K8V MAX3 2x WD RAPTOR 36gb@RAID 0 Pioneer DVD+RW d.l. + Lg DVD-rom Leadtek 6800gt@400\1100 2x 512 ddr Kingmax, 433Mhz Chieftec,Midi DRAGON+Antec 550w Samsung 19" Dynaflat SM997DF SB Live! 5.1 + Creative 5.1 P580 2001:22,236/2003:12,429/2005:5,344 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Sannin
|
nisam bas siguran, ali jesi pokusao ipak kliknit na pokvareni switch?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2004
|
jednostavno odi tamo u skladiste i imat ces za ukljucit da ti se vrata podignu |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Help! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Džabe si krečio!
|
Citiraj:
Evo slika možda se ko sjeti. Hvala. P.S. Darth revan!!! Where are you??!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Jel znate kak proči onu misiju s autom nakon što prebacite auto s karnom i onda se kada treba preskočiti onu provaliju no istodobno vas napada gunship?Ja sam probao 20 puta preskočitii no uvijek mi fali 30 cm! ![]()
![]() |
#16 | ||
Registered User
Datum registracije: Dec 2003
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Sannin
|
sta je do bacve? hehe, ja sam pritisnuo na switch i otvorilo se ali inace unistavam sve oko sebe pa sam valjda i tu bacvu samo nisam isao za tim...
![]() |
#19 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Hvala to nisma znao! Tak nisam mogao preskočiti onaj prvi skok pa sam auto zgurao s gravity gunom na brijeg(smeđe tlo s kamenjima):clap: ![]()
![]() |
#21 |
Premium
|
hahah isto sam se i ja prvi put popeo tak ![]()
![]() |
#23 | |
Sannin
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|