![]() |
HL2 kraj...
sa malo zakasnjenja odigrao hl2...
* s p o i l e r * i dodem do kraja upucam sareni balun, stvar niti eksplodira do kraja tako ni ne vidim neku spektakularnu eksploziju , nego se sve stane pojavi se onaj kreten sa aktovkom, nesto kaze i nestane u crnom i kraj?!!?!?! a ako su ubili Alyx ,necu igrat nastavak i . * s p o i l e r * kraj je jednostavno u k*****************:rambo: |
Re: HL2 kraj...
Citiraj:
Ispravak: tip s aktovkom se ne pojavljuje, on je uvijek tu negdje, kontrolira vrijeme i prostor...ako si pažljivo promatrao, on se pojavljuje u više manje svakom drugom levelu, samo te pogleda i odšeta...uvijek je na mjestu na kojem ga najmanje očekuješ... |
meni je najjače kad se G-man pojavi na televizoru...koji uopće nije uštekan u struju (ostale telke u igri jwsu)....BBRRRRRRRRRR
:D kraj je zaku*ac....ono nema nikakvog šefa , eksplozije ili hepi enda sa onom fine bitch :) ako je to bio pokušaj stvaranja nekog VAU efekta IMO nije im baš uspio početak je kopija (približno) Red Faction 1 (pogotovo fore sa stun palicama)...a i dosta priče podsjeća na RF ali i sa svim tim nedostacima HL2 je definitivno FPS godine (ako ne i igra godine....ali s obzirom na WoW...hmmmm) bilo ju je dobro odigrati...ali da ću je pamtiti po nećem posebnom...baš i ne e da i prelagana je (na Hard) |
kraj igre ostaje nerazjašnjen, cijeli ostatak priče će biti u HL3 (nešto kao matrix trilogija) a govori se okolo da je G man Gordon Freeman iz budućnosti!
i onda ide neka fora G ordon Freeman G-man! |
Citiraj:
Igrao HL 2, trenutno pičim WoW na US serverima ... Stari moj, TO je igra godine ;) Ako ikako možeš - pljuni kintu za EU preorder i igraj početkom 2005. - nečeš zažaliti niti sekunde :beer: |
što se tiče WOW hoće li se to moći kupit zasebno u dućanu i igrati normalno na netu, ili ima neka fora o plaćanju njima putem neta, ?
|
Citiraj:
Evo ja sam na Burning blade serveru sa Elanys, lvl.29 Night Elf hunter. Na tom serveru ima najvise Hrvata ja mislim. |
p.s Darth kolega, valjda ce se moci kupiti u ducanu ako ikada dodje u hrvatsku, a sto se tice mjesecnog placanja, postoje kao neki bonovi koji se mogu kupiti i onda samo upises njihov key da nadolpatis racun, slicno kao Vip ili Simpa, samo sto je opet pitanje oce li i toga biti kod nas. Ako ne, kartica ti je jedina opcija ostala :mad: (meni placa frend koji placa za jos dvoje ljudi :D :D )
|
1 privitaka
Ja sam tu zapeo.Ne znam kak otvorit ova vrata da mogu proć s onim gliserom(ak se može to tak nazvat.), ima neki switch, al je pokvaren.
(morao sam smanjit sliku) |
nisam bas siguran, ali jesi pokusao ipak kliknit na pokvareni switch?
|
jednostavno odi tamo u skladiste i imat ces za ukljucit da ti se vrata podignu
|
Citiraj:
Help! |
1 privitaka
Citiraj:
Evo slika možda se ko sjeti. Hvala. P.S. Darth revan!!! Where are you??!!! |
ja mislim da treba otić negdje dalj, i tamo otvoriti vrata, da nije tu u blizini,? ma nije uopće bed samo pronjuškaj okolo, postaj neki screen da se sjetim, onako iz daljine!
|
Jel znate kak proči onu misiju s autom nakon što prebacite auto s karnom i onda se kada treba preskočiti onu provaliju no istodobno vas napada gunship?Ja sam probao 20 puta preskočitii no uvijek mi fali 30 cm!:fuming:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Ej legendo falja!!!:D :D :D
Nikad se nebi tog sjetio!!! |
sta je do bacve? hehe, ja sam pritisnuo na switch i otvorilo se ali inace unistavam sve oko sebe pa sam valjda i tu bacvu samo nisam isao za tim...
|
Citiraj:
|
Hvala to nisma znao!
Tak nisam mogao preskočiti onaj prvi skok pa sam auto zgurao s gravity gunom na brijeg(smeđe tlo s kamenjima):clap: :D |
hahah isto sam se i ja prvi put popeo tak :)
|
a jeste specijalci stvarno, ja još vidio neka boca mi u autu i pomislio: hmmm možda je ovo neki nitro! NFS brija!
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:48. |