|
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Uzimao sam ja i poštarina je bila 50-ak kn. Čekao sam 5-6 dana jer robu nisu imali na stanju.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
I ja sam uzeo od njih jedan ssd. Također nisu imali na stanju (inače malo što imaju odmah na raspolaganju), čekao sam cca. 10-tak dana, a poštarina je bila nešto ispod 50kn, ako se dobro sjećam. Bez obzira na sve, preporučujem ih, jer su im cijene super.
![]() |
#4 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
meni je ATEN switch stigao za 2 dana bez problema, dostava isto tako nesto ispod 50kn
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
sa hp ekspresom u zadnje vrijeme imamo dosta problema, ne dodu po robu, ne dostave na vrijeme.... pa prelazimo na overseas, cijene su slicne, manje stvari mozda malo skuplje dok su vece stvari jeftinije, uglavnom overseas bi trebao biti dosta pouzdaniji |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Još da se uvede recimo ako kupci uzmu nešt preko 1000kn,1500kn da je poštarina bespla,više bi ljudi kupovalo...
![]() |
#7 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
![]() Teško je u današnje vrijeme očekivati išta besplatno obzirom na recesiju i krizu...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
konjpjukter
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
e imas u bonusu u hrv rep 20kn sarajveske cevape velika porcija ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
![]() a dostava....ovi manji dostavni su sranje sto se tice manjih mjesta. Za gradove sumljam da ce biti problema s njima. Veci je problem sto su im rokovi dostave puno vise opceniti nego kod hpexpresa. I sto je mala sansa da ce treci dan do 17 isporucivati kao hpex sutra ujutro ako je covjeku usput (a gotovo uvijek im je usput ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
Svaki mjesec roknem 15 komada u Orašju pa se ti misli... ![]() ![]()
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Sad već spamate obojica,samo on neće dobit ban jer je moderator...I da mogu pojest 10 čevapa bez problema...
![]() |
#14 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
overseas ima svoj aplikaciju sa kojom mi sami zaprimimo pakete isprintamo naljepnice i oni dodu i pokupe to, prvi dojmovi su puno bolji od hp ekspresa, paketi od par kg su nesto skuplji nego hp ekspres ali bolje dati par kn vise pa da ti stigne na vrijeme, veci paketi su jeftiniji nego kod hp ekspresa |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|