![]() |
Osijek i Protis
Zanima me da li ej tko iz Osijeka kupovao u Protisu preko web-shopa. Vidim da salju HP expressom.
Zanima me koliko vam je ispala postarina i brzina posiljke? |
Uzimao sam ja i poštarina je bila 50-ak kn. Čekao sam 5-6 dana jer robu nisu imali na stanju.
|
I ja sam uzeo od njih jedan ssd. Također nisu imali na stanju (inače malo što imaju odmah na raspolaganju), čekao sam cca. 10-tak dana, a poštarina je bila nešto ispod 50kn, ako se dobro sjećam.
Bez obzira na sve, preporučujem ih, jer su im cijene super. |
meni je ATEN switch stigao za 2 dana bez problema, dostava isto tako nesto ispod 50kn
|
sa hp ekspresom u zadnje vrijeme imamo dosta problema, ne dodu po robu, ne dostave na vrijeme.... pa prelazimo na overseas, cijene su slicne, manje stvari mozda malo skuplje dok su vece stvari jeftinije, uglavnom overseas bi trebao biti dosta pouzdaniji
|
Još da se uvede recimo ako kupci uzmu nešt preko 1000kn,1500kn da je poštarina bespla,više bi ljudi kupovalo...
|
Citiraj:
Teško je u današnje vrijeme očekivati išta besplatno obzirom na recesiju i krizu... |
Citiraj:
e imas u bonusu u hrv rep 20kn sarajveske cevape velika porcija :beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
a dostava....ovi manji dostavni su sranje sto se tice manjih mjesta. Za gradove sumljam da ce biti problema s njima. Veci je problem sto su im rokovi dostave puno vise opceniti nego kod hpexpresa. I sto je mala sansa da ce treci dan do 17 isporucivati kao hpex sutra ujutro ako je covjeku usput (a gotovo uvijek im je usput :D). Dakle dobit cete skuplju dostavu s sporijom isporukom. I to samo zato sto netko u lokalnoj posti nema vjerovatno dovoljno vozaca da pokrije sezonu godisnjih :) |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sad već spamate obojica,samo on neće dobit ban jer je moderator...I da mogu pojest 10 čevapa bez problema...
|
Citiraj:
overseas ima svoj aplikaciju sa kojom mi sami zaprimimo pakete isprintamo naljepnice i oni dodu i pokupe to, prvi dojmovi su puno bolji od hp ekspresa, paketi od par kg su nesto skuplji nego hp ekspres ali bolje dati par kn vise pa da ti stigne na vrijeme, veci paketi su jeftiniji nego kod hp ekspresa |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:17. |