PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Osijek i Protis (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=149051)

rams 31.05.2009. 23:31

Osijek i Protis

Zanima me da li ej tko iz Osijeka kupovao u Protisu preko web-shopa. Vidim da salju HP expressom.

Zanima me koliko vam je ispala postarina i brzina posiljke?

domy_os 31.05.2009. 23:47

Uzimao sam ja i poštarina je bila 50-ak kn. Čekao sam 5-6 dana jer robu nisu imali na stanju.

sick_boy 03.06.2009. 11:53

I ja sam uzeo od njih jedan ssd. Također nisu imali na stanju (inače malo što imaju odmah na raspolaganju), čekao sam cca. 10-tak dana, a poštarina je bila nešto ispod 50kn, ako se dobro sjećam.

Bez obzira na sve, preporučujem ih, jer su im cijene super.

Lewis 03.06.2009. 12:03

meni je ATEN switch stigao za 2 dana bez problema, dostava isto tako nesto ispod 50kn

Protis 31.07.2009. 17:27

sa hp ekspresom u zadnje vrijeme imamo dosta problema, ne dodu po robu, ne dostave na vrijeme.... pa prelazimo na overseas, cijene su slicne, manje stvari mozda malo skuplje dok su vece stvari jeftinije, uglavnom overseas bi trebao biti dosta pouzdaniji

Lihto 31.07.2009. 18:24

Još da se uvede recimo ako kupci uzmu nešt preko 1000kn,1500kn da je poštarina bespla,više bi ljudi kupovalo...

domy_os 31.07.2009. 23:08

Citiraj:

Autor Lihto (Post 1396819)
Još da se uvede recimo ako kupci uzmu nešt preko 1000kn,1500kn da je poštarina bespla,više bi ljudi kupovalo...

A kako bi bilo da ja konačno dobijem one besplatne ćevape od tebe? :D Ali u somunu mora biti barem 15 ćevapa, a može i 20 s pola kile luka.

Teško je u današnje vrijeme očekivati išta besplatno obzirom na recesiju i krizu...

dejanbinladen 31.07.2009. 23:24

Citiraj:

Autor domy_os (Post 1396996)
A kako bi bilo da ja konačno dobijem one besplatne ćevape od tebe? :D Ali u somunu mora biti barem 15 ćevapa, a može i 20 s pola kile luka.

Teško je u današnje vrijeme očekivati išta besplatno obzirom na recesiju i krizu...

e imas u bonusu u hrv rep 20kn sarajveske cevape velika porcija :beer:

Joke 01.08.2009. 20:50

Citiraj:

Autor domy_os (Post 1396996)

Nema sanse da bi to pojeo :p:D cak i kad bi lihto (pica) popola to sa tobom:D...

greg SE 01.08.2009. 22:41

Citiraj:

Autor Protis (Post 1396800)
sa hp ekspresom u zadnje vrijeme imamo dosta problema, ne dodu po robu, ne dostave na vrijeme.... pa prelazimo na overseas, cijene su slicne, manje stvari mozda malo skuplje dok su vece stvari jeftinije, uglavnom overseas bi trebao biti dosta pouzdaniji

to su neki vasi lokalni problemi, nista sto reklamacija na pravoj razini ne bi rjesila :)
a dostava....ovi manji dostavni su sranje sto se tice manjih mjesta. Za gradove sumljam da ce biti problema s njima. Veci je problem sto su im rokovi dostave puno vise opceniti nego kod hpexpresa. I sto je mala sansa da ce treci dan do 17 isporucivati kao hpex sutra ujutro ako je covjeku usput (a gotovo uvijek im je usput :D). Dakle dobit cete skuplju dostavu s sporijom isporukom. I to samo zato sto netko u lokalnoj posti nema vjerovatno dovoljno vozaca da pokrije sezonu godisnjih :)

domy_os 03.08.2009. 12:18

Citiraj:

Autor Protis (Post 1396800)

Overseas i Intereuropa bi trebali biti OK, dosta su brzi, ali znaju im zalutati paketi, pogotovo kod Intereurope.

Citiraj:

Autor Joke (Post 1397451)
Nema sanse da bi to pojeo :p:D cak i kad bi lihto (pica) popola to sa tobom:D...

Svaki mjesec roknem 15 komada u Orašju pa se ti misli... :p Lihto jedva 5 pojede... :D

Joke 03.08.2009. 16:00

Citiraj:

Autor domy_os (Post 1398249)
Overseas i Intereuropa bi trebali biti OK, dosta su brzi, ali znaju im zalutati paketi, pogotovo kod Intereurope.

Svaki mjesec roknem 15 komada u Orašju pa se ti misli... :p Lihto jedva 5 pojede... :D

Pa nisam ni mislio da Lihto moze pojest vise :D..

Lihto 03.08.2009. 16:09

Sad već spamate obojica,samo on neće dobit ban jer je moderator...I da mogu pojest 10 čevapa bez problema...

Protis 05.08.2009. 11:02

Citiraj:

Autor greg SE (Post 1397489)
to su neki vasi lokalni problemi, nista sto reklamacija na pravoj razini ne bi rjesila :)
a dostava....ovi manji dostavni su sranje sto se tice manjih mjesta. Za gradove sumljam da ce biti problema s njima. Veci je problem sto su im rokovi dostave puno vise opceniti nego kod hpexpresa. I sto je mala sansa da ce treci dan do 17 isporucivati kao hpex sutra ujutro ako je covjeku usput (a gotovo uvijek im je usput :D). Dakle dobit cete skuplju dostavu s sporijom isporukom. I to samo zato sto netko u lokalnoj posti nema vjerovatno dovoljno vozaca da pokrije sezonu godisnjih :)

a ne znam jel lokalno ili ne ali obecamo ljudima da cemo poslati pakete danas i nazove hp ekspres i "unesemo" posiljke i kad trebaju doci pokupiti nema ih i to se dogodilo vec nekoliko puta, naravno da su nama naplatili za to iako nisu dosli, kupci su nezadovoljni jer nisu dobili robu...
overseas ima svoj aplikaciju sa kojom mi sami zaprimimo pakete isprintamo naljepnice i oni dodu i pokupe to, prvi dojmovi su puno bolji od hp ekspresa, paketi od par kg su nesto skuplji nego hp ekspres ali bolje dati par kn vise pa da ti stigne na vrijeme, veci paketi su jeftiniji nego kod hp ekspresa

Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:17.