Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > NVIDIA
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 16.12.2004., 11:03   #1
Pantera-N
Premium
Moj komp

Pantera-N's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
4200 new cooler!!!

Ljudi imam jedan problem!!!

Imam leadtekov Gf 4200 64MB, i taj vrag je u zadnje vijeme poceo jako bučiti!!!
Trebam kupiti neki dobar cooler, gledao sam malo NV silencer 1¸ali neznam da li je dobar!!! Dajte ljudi nekaj izmislite, izluđuje me kartica!!!

Ako netko ima taj cooler ili karticu sa nekim custum coolerom neka nešto napiše!!!
Placam
Pantera-N je offline   Reply With Quote
Staro 16.12.2004., 11:51   #2
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Leadtek A250 jel tako ? Cooler ima 8 rupa i matematički je nemoguće ali ne paše niti jedan cooler na njega E i ja sam ponosni vlasnik jednog ... ja sam se izvuko sa coolrom od 9800, http://forum.pcekspert.com/attachmen...&postid=145521 tu su ti slikice (one zadnje dve u zipu). Moj orginalni ti je sasvim OK ako oćeš ... ne zuji, nr bruji ne huči ali ipak je to komad pleha sa ventilatorom, a to ni dobro. Ovako ima bar nekaj mesa ...

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 16.12.2004., 13:16   #3
Pantera-N
Premium
Moj komp

Pantera-N's Avatar

Da to je Leadtek 250 ! A fakat neznam zašto je poceo sranja raditi, ocistio sam ga ali trebao bi rastaviti ventilator da ga podmažem! Ali bojim se da cu nešto sjebat!!!
Staro 16.12.2004., 13:30   #4
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Pa ako si u Zagrebu ti ja dam ovaj orginalni ako oćeš ... zadnji put dok je bio gore bio je in top shape ... sad jel još uvijek ne znam, stoji u ladici ... dam ti ga, samo nemoj baciti svoj jer će ti trebat onaj bijeli konektr za na grafu (onaj komadičak plastike) meni je moj trebao za neš pa sam skinuo ...

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote
Staro 16.12.2004., 14:47   #5
Pantera-N
Premium
Moj komp

Pantera-N's Avatar

Citiraj:
Originally posted by Black Dragon
Pa ako si u Zagrebu ti ja dam ovaj orginalni ako oćeš ... zadnji put dok je bio gore bio je in top shape ... sad jel još uvijek ne znam, stoji u ladici ... dam ti ga, samo nemoj baciti svoj jer će ti trebat onaj bijeli konektr za na grafu (onaj komadičak plastike) meni je moj trebao za neš pa sam skinuo ...
Hvala ti puno, ali ja sam ti iz Varaždina!
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno