![]() |
4200 new cooler!!!
Ljudi imam jedan problem!!!
Imam leadtekov Gf 4200 64MB, i taj vrag je u zadnje vijeme poceo jako bučiti!!! Trebam kupiti neki dobar cooler, gledao sam malo NV silencer 1¸ali neznam da li je dobar!!! Dajte ljudi nekaj izmislite, izluđuje me kartica!!! Ako netko ima taj cooler ili karticu sa nekim custum coolerom neka nešto napiše!!! Placam :beer: |
:D Leadtek A250 jel tako ? Cooler ima 8 rupa i matematički je nemoguće ali ne paše niti jedan cooler na njega :) E i ja sam ponosni vlasnik jednog ... ja sam se izvuko sa coolrom od 9800, http://forum.pcekspert.com/attachmen...&postid=145521 tu su ti slikice (one zadnje dve u zipu). Moj orginalni ti je sasvim OK ako oćeš ... ne zuji, nr bruji ne huči ali ipak je to komad pleha sa ventilatorom, a to ni dobro. Ovako ima bar nekaj mesa ...
|
Da to je Leadtek 250 ! A fakat neznam zašto je poceo sranja raditi, ocistio sam ga ali trebao bi rastaviti ventilator da ga podmažem! Ali bojim se da cu nešto sjebat!!!
|
Pa ako si u Zagrebu ti ja dam ovaj orginalni ako oćeš ... zadnji put dok je bio gore bio je in top shape ... sad jel još uvijek ne znam, stoji u ladici ... dam ti ga, samo nemoj baciti svoj jer će ti trebat onaj bijeli konektr za na grafu (onaj komadičak plastike) meni je moj trebao za neš pa sam skinuo ...
|
Citiraj:
:beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:12. |