|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Kako zaljepiti titlove u DivX film?
Dakle,imam lcd tv s usb utorom i mogu gledati film preko usb-a al naravno ne ucitava titlove.sad me zanima kako je najjednostavnije i najbrze zaljepiti titlove u film?ne da ih on posebno ucitava nego bas u sliku od filma da ih zaljepi. nasao sam neke opcije s npr virtualsub-om i slicno al taj postupak traje po 1h a film s 700mb na kraju izadje po 9-10gb. hvala
![]() |
#2 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
http://www.google.hr/search?hl=hr&q=...oq=subtitlewor mislim da se s njim može uredno obaviti ono kaj trebaš ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Da,al to je za uređivanje i tajming titlova. s tim programom ih ne mogu zaljepit u film...
![]() |
#4 |
Oppa Gangbang Style
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Inače je program savršen. Fajl od 9-10Gb ti je nastao jer nisi definirao dobro kompresiju tj. codec |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
compression i tamo izabereš xvid ili divx codec i još namjestiš na 2 passa da dvaput prođe po videu( dobije se puno bolja slika nego sa 1 passom) -->
![]() Pa da, nisi definirao kompresiju
![]() U virtualdubu, ideš u video--> compression i tamo izabereš xvid ili divx codec i još namjestiš na 2 passa da dvaput prođe po videu( dobije se puno bolja slika nego sa 1 passom) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
WinAVI Video Converter sve formate kodira izuzetno brzo, mozes lijepiti prevod, mjenjati font, velicinu i boju, bez ikakvih komplikacija i koristenja vise programa a otvara sve formate normalno.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|