|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Apr 2012
|
fake sd card
Ima li gdje za pribaviti onaj komad plastike koji je oblikovan tocno kao standardna sd kartica i sluzi za osiguranje od stranih objekata koji bi mogli zalutati u pripadajuci utor? naprezem vijuge i ne pada mi na pamet gdje da se toga docepam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
Može i to, ali moraš nečim prekrit kontakte na adapteru inače ti windoze stalno pokušavaju očitat taj disk, a pošto ga nema to se oduži i sve ode u 3pm. ![]() Meni su se windowsi bootali po 20 minuta, nisam znao do čega je. I onda sam ga jednom upalio bez adaptera... Zamalo je bilo glavom o zid. ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
A čuj, $0,99 za adapter ili $8+ za komad plastike. ![]() Jedino da nabaviš od nekog tko servisira stare laptope? EDIT: tskarda, je bio 1/100s brži. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Kako ti je lokacija "Hrvatska", odes do obliznjeg servisa i zamolis da ti daju/prodaju navedeno.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Banned
|
A onda mi nema druge nego se ispričati forumskim starješinama na mojem nadasve drskom i nerealnom pitanju. Jer tko je vidio imati normalnu plastičnu zaštitu (koja se, btw, nerijetko dobiva sa laptopima etc.) kada mogu imati potrgani adapter koji je ružan, smrdi i strši kao govno u punču. Ali to je samo moje mišljenje. Ugodan dan i ispričavam se još jednom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Meni adapter cijelo vrijeme stoji u lapotopu i nemam problema nikakavih. Nikakvo učitavanje ili bili šta. Tek kad ubacim microSD u adapter ( i sve izvadim i opet umetnem) ih windowsi normalno učitaju. I to mi je skroz ok. A i nije mi jasno kako pokušavaju učitat sami adapter ako mu je jedan kraj spojen na vodove u laptopu a drugi kraj je "u zraku". Koliko sam ja shvatio adapter samo djeluje kao produžni za vodove? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|