![]() |
fake sd card
Ima li gdje za pribaviti onaj komad plastike koji je oblikovan tocno kao standardna sd kartica i sluzi za osiguranje od stranih objekata koji bi mogli zalutati u pripadajuci utor? naprezem vijuge i ne pada mi na pamet gdje da se toga docepam...
|
|
Može i to, ali moraš nečim prekrit kontakte na adapteru inače ti windoze stalno pokušavaju očitat taj disk, a pošto ga nema to se oduži i sve ode u 3pm. :care:
Meni su se windowsi bootali po 20 minuta, nisam znao do čega je. I onda sam ga jednom upalio bez adaptera... Zamalo je bilo glavom o zid. :D |
Citiraj:
|
|
A čuj, $0,99 za adapter ili $8+ za komad plastike. :D
Jedino da nabaviš od nekog tko servisira stare laptope? EDIT: tskarda, je bio 1/100s brži. |
Citiraj:
|
Kako ti je lokacija "Hrvatska", odes do obliznjeg servisa i zamolis da ti daju/prodaju navedeno.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
:D Znaš što je žalosno? Ova trollovska tema bi se mogla odužiti na par stranica. :beer: |
Citiraj:
|
Meni adapter cijelo vrijeme stoji u lapotopu i nemam problema nikakavih. Nikakvo učitavanje ili bili šta. Tek kad ubacim microSD u adapter ( i sve izvadim i opet umetnem) ih windowsi normalno učitaju. I to mi je skroz ok. A i nije mi jasno kako pokušavaju učitat sami adapter ako mu je jedan kraj spojen na vodove u laptopu a drugi kraj je "u zraku". Koliko sam ja shvatio adapter samo djeluje kao produžni za vodove?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:36. |